ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμπέντ: "Καλό το αποτέλεσμα για εμάς"

Αμπέντ: "Καλό το αποτέλεσμα για εμάς"
INTIME SPORTS

Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού Μεχτί Αμπέντ μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο υποστήριξε πως για το τριφύλλι όπως εξελίχθηκε το ματς και με τους τραυματισμούς που προέκυψαν ο ένας βαθμός ήταν κάτι το θετικό.

Σκόραρε αλλά αποχώρησε μόλις στο 30' της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο ο Μεχτί Αμπέντ ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι το αποτέλεσμα ήταν θετικό από τη στιγμή που το τριφύλλι δεν έχασε και πήρε έναν εκτός έδρας βαθμό.

Ο Αμπέντ υποστήριξε ότι οι πράσινοι μπορούν να φτάσουν ψηλά στην φάση των πλέι οφ:

'Έγινε ένα καλό ματς και οι δύο προσπαθήσαμε για το καλύτερο, ήταν ισορροπημένο παιχνίδι. Είχαμε και οι δύο αρκετές ευκαιρίες'' είπε αρχικά ο Αλγερινός μέσος.

Στη συνέχεια ο μέσος του Παναθηναϊκού συμπλήρωσε: ''Οι τραυματισμοί έπαιξαν ρόλο, όπως αυτός του Τάσου (σ.σ. Λαγού) που χτύπησε στο κεφάλι. Υπήρξαν ευκαιρίες, νομίζω πως είναι καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας ιδιαίτερα κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Μπορούμε να φτάσουμε μακριά και πρέπει να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας. Μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα. Το ότι πήραμε την ισοπαλία μακριά από την έδρα μας, παίζοντας μάλιστα με δέκα παίκτες, μόνο καλό μπορεί να είναι''.

Καπίνο: "Δίκαιο το αποτέλεσμα"

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα στο Περιστέρι ο Στέφανος Καπίνο. Ο γκολκίπερ των πράσινων υποστήριξε ότι κάθε ομάδα είχε τις ευκαιρίες της για τη νίκη αλλά δεν τα κατάφερε:

''Νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Και οι δυο ομάδες είχαν ευκαιρίες να τελειώσουν το παιχνίδι, όμως από τη στιγμή που δεν μπήκαν γκολ, το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Εμείς ξεκινήσαμε καλύτερα αλλά στη συνέχεια και με τον τραυματισμό του Τάσου (σ.σ. Λαγού) έπρεπε να οπισθοχωρήσουμε αφού μείναμε με 10 παίκτες και έπρεπε να διαφυλάξουμε την άμυνά μας και να κοιτάξουμε αν μπορούμε να κάνουμε κάποιο γκολ στην επίθεση''.

Για την παρουσία του Παναθηναϊκού στα playoffs:
''Για εμάς είναι σημαντική η αγωνιστική πειθαρχία. Είναι ένα στοιχείο στο οποίο βασίζεται η ομάδα μας. Επίσης, σημαντικός παράγοντας είναι και η κούραση. Εμείς δώσαμε παιχνίδια το τελευταίο διάστημα, ενώ ο Ατρόμητος δεν είχε αγώνες και φάνηκε αυτό. Είναι τομείς που τους ξέρει και το τεχνικό τιμ και θα δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει''.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ: '
'Με τον ΠΑΟΚ έχουμε παίξει πολλές φορές. Δεν αλλάζει κάτι για μας. Πάμε στο παιχνίδι της Κυριακής για να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς''.

Κλωναρίδης: "Συγκεντρωμένοι στα πλέι οφ"

Όσο για τον Βίκτωρ Κλωναρίδη στάθηκε και στο γεγονός ότι πλην των τραυματισμών οι πράσινοι για πρώτη φορά έπαιξαν στις 5.00 και η ζέστη τους επηρέασε:

'Ήμασταν πολύ άτυχοι με όλους αυτούς τους τραυματισμούς, ήταν μάλιστα το πρώτο παιχνίδι που παίξαμε στις 17:00, είχε περισσότερη ζέστη''.

Στη συνέχεια ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού συμπλήρωσε: '
'Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε πολύ και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Πάντα είναι καλό να σηκώνεις τρόπαια αλλά το Κύπελλο αποτελεί πλέον παρελθόν και τώρα είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στα playoffs''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ