ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμπέντ: "Ήρθα για να πάρω το πρωτάθλημα"

Αμπέντ: "Ήρθα για να πάρω το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ο Αλγερινός μέσος, Μεχντί Αμπέντ, εξέφρασε ξεκάθαρα την επιθυμία του να κατακτήσει πολλούς τίτλους με τον Παναθηναϊκό, δίνοντας την πρώτη του συνέντευξη στο σάιτ της ΠΑΕ μετά την υπογραφή συμβολαίου τριετούς διάρκειας.

Ο Μεχντί Αμπέντ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τον Παναθηναϊκό και αμέσως μετά παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στο σάιτ της ΠΑΕ, εκφράζοντας την επιθυμία του να κατακτήσει πολλούς τίτλους με το "τριφύλλι". Τι είπε για τον προπονητή του, Γιάννη Αναστασίου και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

- Ποια είναι τα πρώτα συναισθήματά σου μετά την υπογραφή του συμβολαίου σου με τον Παναθηναϊκό;

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος αλλά και ικανοποιημένος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό. Νιώθω σαν στο σπίτι μου εδώ και νομίζω ότι ήταν το καλύτερο και για εμένα αλλά και για την ομάδα».

- Ο Παναθηναϊκός έκανε και πέρυσι την προσπάθεια να σε φέρει στην ομάδα. Πέρα από τις προσπάθειες του Παναθηναϊκού, είναι αλήθεια ότι και εσύ πίεσες τη Νιουκάστλ να γυρίσεις;

«Ήταν και δική μου επιθυμία να γυρίσω στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός το προσπάθησε πολύ, χρειάστηκαν αρκετές συζητήσεις με τη Νιουκάστλ και αποδείχτηκε μια δύσκολη περίπτωση. Τελικώς όλα πήγαν καλά και είμαι ευτυχισμένος γι’ αυτό».

- Γνωρίζεις την ομάδα, ξέρεις το πλάνο που υπάρχει. Πώς το αξιολογείς;

«Η ομάδα «τρέχει» ένα φιλόδοξο πρότζεκτ, με νεαρούς παίκτες που μπορεί να εξελιχθούν μέσω αυτού και είμαι χαρούμενος που αποτελώ και εγώ κομμάτι του. Πλέον, ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερη εμπειρία και θεωρώ ότι στο μέλλον θα τα πάει ακόμα καλύτερα».

- Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε ώθησαν να επιστρέψεις στον Παναθηναϊκό;

«Ο βασικός λόγος της επιστροφής μου στον Παναθηναϊκό ήταν καταρχήν η εμπιστοσύνη του κόουτς στο πρόσωπό μου και του κλαμπ. Μέτρησε η συμπεριφορά και η θέληση των κ.κ. Φύσσα, Βόκολου αλλά και η μεγάλη αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό μου. Η αγάπη τους είναι κάτι φανταστικό και μου το έδειξαν με κάθε τρόπο. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος».

- Έχεις ήδη κατακτήσει ένα Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό. Στο μέλλον τι θα ήθελες να πετύχεις με την ομάδα;

«Ήρθα να κερδίσω πολλούς τίτλους και, μετά το Κύπελλο πρόπερσι, να πάρω το Πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να γίνω σημαντικό μέλος της ομάδας. Είναι μεγάλο βήμα για την καριέρα μου ότι επέστρεψα στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και πιστεύω ότι μέσω αυτού θα μπορέσω να κερδίσω και μια θέση στην Εθνική ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά για μένα και πιστεύω ότι θα με φέρει σε τοπ επίπεδο».

- Έχεις μιλήσει ήδη με τους παλιούς συμπαίκτες σου στον Παναθηναϊκό;

«Ναι, μίλησα με τους φίλους μου στην ομάδα. Μου είπαν ότι η ομάδα έχει ένα πολύ καλό πλάνο που ακολουθεί και μελλοντικά μπορεί να κάνει βήματα μπροστά για να πετύχει όλους τους στόχους της».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ