ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμπέντ: "Η λέξη ήττα απαγορεύεται στον Παναθηναϊκό"

Αμπέντ: "Η λέξη ήττα απαγορεύεται στον Παναθηναϊκό"

Ο 24χρονος Αλγερινός μέσος, Μεχντί Αμπέντ, πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της Ντιζόν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην του ομάδα, Παναθηναϊκό.

Αποκτήθηκε από την Ντιζόν στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου. Ο Μεχντί Αμπέντ στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της γαλλικής ομάδας υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, στην οποία "η λέξη ήττα είναι απαγορευμένη".

"Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ, στο οποίο η ήττα είναι απαγορευμένη λέξη. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, τι πράγμα! Οι οπαδοί είναι παθιασμένοι, ίσως φανατικοί. Είναι μια ομάδα που παίζει πάντα ψηλά στη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος. Η πρώτη μου σεζόν ως δανεικός ήταν καλή και συνοδεύτηκε από καλή στατιστική. Μετά επέστρεψα στη Νιούκαστλ πιο δυνατός κι αποφασισμένος. Κέρδισα εμπειρία κι αυτοπεποίθηση. Μπόρεσα να παίξω μερικά ματς, δυστυχώς εξαιτίας μικροτραυματισμών δεν κατάφερα να έχω συνέχεια.

Κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν στον Παναθηναϊκό, μπόρεσα να ανακαλύψω μια νέα θέση, αγωνιζόμενος λίγο πιο ψηλά. Είναι ωφέλιμο γιατί μπορώ να παίξω σε πολλές θέσεις. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι ατού να είσαι πολυεργαλείο. Λατρεύω να αμύνομαι, αλλά επίσης λατρεύω να επιτίθεμαι", υποστήριξε ο 24χρονος Αλγερινός μέσος σε συνέντευξή του στη "L' Expression".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ