ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμφίβολος με Λεβαδειακό ο Μολέντο

Αμφίβολος με Λεβαδειακό ο Μολέντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ροντρίγκο Μολέντο αποχώρησε τραυματίας απ' την προπόνηση του Παναθηναϊκού και η συμμετοχή του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό τίθεται εν αμφιβόλω.

Ανησυχία στο "στρατόπεδο" του Παναθηναϊκού προκάλεσε ο τραυματισμός του Ροντρίγκο Μολέντο στην χθεσινή (07/09) προπόνηση. Ο Βραζιλιάνος άσος δέχθηκε χτύπημα λίγο κάτω από το γόνατο, κατά τη διάρκεια του προγράμματος και αποχώρησε ενώ του τοποθετήθηκε και πάγος, με συνέπεια η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Λεβαδειακό (10/09, 20:30) να θεωρείται αμφίβολη.

Η σημερινή (08/09) προπόνηση είναι κρίσιμη για τον 29χρονο άσο και θα δείξει σε μεγάλο βαθμό αν ο Αντρέα Στραματσόνι θα μπορέσει να τον υπολογίζει για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με την ομάδα της Βοιωτίας.

Το θετικό είναι πως, προς το παρόν, δεν εκφράζονται φόβοι για απουσία του απ' το ματς με τον Άγιαξ (15/08, 22:05) για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ του Europa League.

Σε περίπτωση που -τελικά- δεν καταφέρει να συμπεριληφθεί στην αποστολή, οι Γιώργος Κουτρουμπής και Ιβάν Ιβανόφ φαντάζουν επικρατέστεροι για την αρχική ενδεκάδα, αφού ο Κρίστοφερ Σαμπά είναι ανέτοιμος.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ