ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμφίβολος για το Περιστέρι ο Γουακάσο

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÈÅËÔÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA EUROKINISSI SPORTS

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής λόγω μυϊκού τραυματισμού, ενώ ο Σάμπα συνέχισε το ατομικό.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να διαχειριστεί την κακή ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και να τους προετοιμάσει για το κυριακάτικο (11/12) παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Δεν έχει εύκολο έργο, αφού μόνο με θετικά αποτελέσματα θα αντιστραφεί το κλίμα στην ομάδα και ο Εβρίτης προπονητής το γνωρίζει, με το "διπλό" την Κυριακή να είναι ο μόνος στόχος.

Στην προπόνηση της Παρασκευής (9/12), το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις στο γυμναστήριο για όσους βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τη Θέλτα και προθέρμανση και παιχνίδι τακτικής με περιορισμούς για τους υπόλοιπους.

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο υπέστη σύσπαση στο δικέφαλο στο παιχνίδι με την Θέλτα. Μάλιστα έπαιξε στα τελευταία λεπτά τραυματίας καθώς οι πράσινοι δεν είχαν άλλη αλλαγή και είναι αμφίβολος για το ματς με τον Ατρόμητο, ενώ ο Κρίστοφερ Σάμπα συνεχίζει να γυμνάζεται ατομικά. Η προπόνηση του Σαββάτου θα ξεκινήσει στις 17:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ