ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμφίβολη η παρουσία του Μπεργκ στο ματς με τον Ατρόμητο

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ έχει γαστρεντερίτιδα και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής και δεν αποκλείεται να μείνει εκτός αποστολής στο ματς με τον Ατρόμητο.

Χωρίς και τον Μάρκους Μπεργκ αναμένεται να υποδεχθεί τον Ατρόμητο την Κυριακή (23/4) ο Παναθηναϊκός καθώς ο Σουηδός φορ του τριφυλλιού δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής επειδή υποφέρει από γαστρεντερίτιδα.

Οπότε δεν αποκλείεται ο Ουζουνίδης να τον προφυλάξει αφήνοντας τον εκτός από τη στιγμή που ακολουθεί και η αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Εκτός και αν ο Σουηδός αισθανθεί καλύτερα το Σάββατο και συμπεριληφθεί στην αποστολή για παν ενδεχόμενο.

Σε αντίθεση με τον Μπεργκ κανονικά στην διάθεση του 48χρονου τεχνικού αναμένεται να είναι ο Γκιγέρμο Μολίνς. Ο Σουηδός ο οποίος είναι και σε πολύ κατάσταση όπως δήλωσε πρόσφατα ο ίδιος θέλει να πάρει πάλι χρόνο συμμετοχής και να βρει και το πρώτο του γκολ για να ανέβει και άλλο ψυχολογικά.

Αντίθετα εκτός θα είναι και ο Τελάντερ ο οποίος ακόμα αισθάνεται ενοχλήσεις και δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να κάνει και μαγνητική, ιδίως αν συνεχίσουν αυτές οι ενοχλήσεις. Επίσης εκτός θα είναι και ο Χουχούμης που δεν πήρε ούτε αυτός μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής και έκανε θεραπεία.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες ο οποίος είχε πάρει άδεια για προσωπικούς λόγους και είχε ταξιδέψει στην Αργεντινή την Παρασκευή ήταν κανονικά στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και έκανε αποφόρτιση μαζί με τον Μολέντο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ