ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμετάβλητο το απουσιολόγιο στον Παναθηναϊκό

Αμετάβλητο το απουσιολόγιο στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αντρέα Στραματσόνι μέτρησε τέσσερις απουσίες στην προπόνηση του Σαββάτου με τους Ζέκα, Σαμπά, Λεντέσμα και Στάικο να μένουν εκτός.

Με τις γνωστές απουσίες που προέκυψαν από τους τραυματισμούς των Ζέκα, Σαμπά, Λεντέσμα στο ματς με τη Σταντάρ συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι της Δευτέρας με την Βέροια. Οι τρεις τους έκαναν μόνο θεραπεία και δεν γυμνάστηκαν προκειμένου να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.

Ο Ζέκα μάλιστα έκανε και μαγνητική το Σάββατο το πρωί ενώ την Δευτέρα αναμένεται να κάνει και ο Σαμπά με τους πράσινους να παίρνουν τις επόμενες μέρες τα αποτελέσματα τους.

Επίσης απών ήταν και ο Πασχάλης Στάικος. Ο νεαρός μέσος στάθηκε άτυχος καθώς το κρύωμα που είχε εξελίχθηκε σε πνευμονία και μάλιστα ο 20χρονος άσος άσος πήγε προληπτικά και στο νοσοκομείο, ώστε να μην υπάρχει κάποιο απρόοπτο

Από εκεί και πέρα ο Στραματσόνι δεν θέλησε να επιβαρύνει όσους παίκτες έπαιξαν κόντρα στην Σταντάρ για αυτό και όσοι αγωνίστηκαν βασικοί έκαναν μόνο γυμναστήριο και δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με τέσσερις απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης στη Βέροια την προσεχή Δευτέρα.

Δύο ημέρες πριν τον αγώνα με τη Βέροια, ο Αντρέα Στραματσόνι είδε τη λίστα των απουσιών να παραμένει ίδια. Ζέκα, Λεντέσμα και Σάμπα ακολούθησαν θεραπεία, ενώ ο Στάικος απουσίασε λόγω πνευμονίας.

Όσοι αγωνίστηκαν στη Λιέγη έκαναν μόνο γυμναστήριο, ενώ το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιλάμβανε ζέσταμα, τακτική και δίτερμα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ