ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμετακίνητος ο Μπεκάλι για τον Πόπα

Αμετακίνητος ο Μπεκάλι για τον Πόπα
Πόπα

Ο ιδιοκτήτης της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι επανέλαβε ότι απαιτεί 1 εκατομμύριο ευρώ για να παραχωρήσει τον Άντι Πόπα. Εκτίει την ποινή με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Λέτο.

Στις εξωφρενικές απαιτήσεις του επιμένει ο ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι, για την πώληση του Άντι Πόπα. Σε νεότερες δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του, ο Ρουμάνος παράγοντας ρωτήθηκε τι συμβαίνει με τον 28χρονο εξτρέμ.

Στην απάντηση του, επισήμανε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι και όποιος θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, πρέπει να καταβάλλει 1 εκατομμύριο ευρώ. Ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται καν να πλησιάσει το ποσό, ενώ το συμβόλαιο του Άντι Πόπα ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου του 2017.

Ο διεθνής επιθετικός της Στεάουα αρέσει στους Ουζουνίδη και Λυμπερόπουλου και δεν αποκλείεται να τον προσεγγίσουν εκ νέου, ώστε να τον κλείσουν εν όψει της επόμενης σεζόν.

Δεν παίζει στα Γιάννινα ο Λέτο

Στην ισοπαλία του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, ο Σεμπαστιάν Λέτο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αποφάσισε να δηλώσει τον Αργεντίνο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα οριστεί το διήμερο 4-5 Φεβρουαρίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ