ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άμεση πρόταση της Axiom Capital

Άμεση πρόταση της Axiom Capital

Άμεση και ταχύτατη αναμένεται να είναι η κίνηση της Axiom Capital που εκδήλωσε ενδιαφέρον για την αγορά του "τριφυλλιού". Το προφίλ της και ο ερχομός του Ντέιβιντ Σινκλέρ.

Ο επικεφαλής του οικονομικού τμήματος της Axiom Capital θα μεταφέρει συγκεκριμένη πρόταση που προέρχεται από αμερικανοισραηλινό fund που εκδήλωσε ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του Παναθηναϊκού αναμένεται στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία που θέλει να κάνει την τρίτη πρόταση για την αγορά των "πράσινων" στέλνει την Τετάρτη στην Ελλάδα, τον Ντέιβιντ Σινκλέρ που θα είναι ο διαμεσολαβητής των συζυτήσεων των δύο πλευρών.

Να προλάβουν τα δρόμενα σε ότι αφορά το ενδιαφέρον του πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ θέλει η εταιρεία Axiom Capital που "έσκασε" ως τρίτη επιλογή στην αγορά του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο επικεφαλής του οικονομικού σχεδιασμού της εταιρίας, Ντέιβιντ Σινκλέρ, αναμένεται στην Αθήνα το επόμενο 24ωρο, έχοντας στις αποσκευές του ολοκληρωμένη την εκδήλωση ενδιαφέροντος για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών από συγκεκριμένη πρόταση που προέρχεται από αμερικανοισραηλινό fund.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για εκπρόσωπο της εταιρείας στην Ελλάδα που ήδη προετοιμάζει το έδαφος, ενώ δεν αποκλείεται να έρθει και αντιπρόσωπος του υποψήφιου επενδυτή από τη Νέα Υόρκη.

Το προφίλ της Axiom Capital

Η αγγλική επενδυτική εταιρία Axiom Capital με έδρα το Λονδίνο και έτος ίδρυσης το 1990, παρουσιάστηκε ως διαμεσολαβητής και κρύβει από πίσω της αμερικανική επιχείρηση, με ρευστότητα κοντά στα 10 δισεκατομμύρια δολάρια, εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Wall Street και με δραστηριότητες σε πολλούς τομείς, ανάμεσα τους και το Real Estate.

H Axiom Capital διαθέτει αντιπροσώπους και πελάτες σε όλο τον κόσμο και ειδικεύεται στην παροχή χρηματοοικονομικών συμβούλων και υπηρεσιών τόσο στο δημόσιο, όσο και ιδιωτικών επιχειρήσεων. Γενικότερα, εμπλέκεται σε κάθε είδους οικονομική πράξη και ο κύκλος εργασιών της εκτιμάται σε πολλά δισεκατομμύρια δολάρια.

Η "Axiom Capital" προσφέρει και χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες στους εξής τομείς:

- Καταχωρήσεις (Προετοιμασία για εισαγωγή, London Stock Exchange, χρηματιστήρια σε όλο τον κόσμο, δημόσιες προτάσεις).

- Συγχωνεύσεις & Εξαγορές (Sell Side, εξαγορές, κοινοπραξίες, εξαγορές από την διεύθυνση, και management Buy-ins).

- Εξεύρεση Πόρων.

- Παγκόσμια αξίες και μέσα (Συμβουλεύει από πολλούς διαφορετικούς τίτλους, τη διάρθρωση τους και την εισαγωγή τους στο χρηματιστήριο).

- Εταιρικές και Επιχειρηματική Στρατηγική Συμβουλευτική (συμβουλεύει σχετικά με τις στρατηγικές της επιχείρησης ή του έργου, σε σχέση με επεκτάσεις, νέα έργα ή κοινοπραξίες, η οικονομική τακτική, προβολές και τις δομές).

- Συμβουλευτικό Ταμείο (παροχή συμβουλευτικών και επενδυτικών υπηρεσιών σε κεφάλαια και σε ομάδες του κεφαλαίου σε όλο τον κόσμο).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ