ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άμεση ανασύνταξη

Άμεση ανασύνταξη
INTIME SPORTS

Οι συνεχόμενες, δύσκολες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν επιτρέπουν στον Αναστασίου να εστιάσει σε συγκεκριμένους τομείς που χρήζουν διορθώσεων, με το βάρος να πέφτει στην ψυχολογική ανάταση.

Η ανωτερότητα της Ντιναμό Μόσχας έπαιξε καίριο ρόλο στο να φύγει με το "διπλό" με 1-2 στο "Απόστολος Νικολαΐδης", όμως και ο Παναθηναϊκός δεν έβγαλε στο γήπεδο μία σειρά από στοιχεία που μπορούσε να βγάλει.

Ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του έχουν εντοπίσει όσα κατά την άποψη τους, χρήζουν διόρθωσης, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχουν στη διάθεση τους το χρόνο να τα αλλάξουν.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι συνεχόμενες και έπονται δύσκολα παιχνίδια μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2016.

Αρχικά, ο Παναθηναϊκός θα μεταβεί την Κυριακή στα Χανιά για να αντιμετωπίσει τον Πλατανιά, ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΕΑΚ της πρωτεύουσας της Μαγνησίας για το Κύπελλο, έπειτα το μόνο εύκολο ματς της σειράς με τη Νίκη Βόλου στο γήπεδο της Λεωφόρου, κατόπιν την Πέμπτη 2/10 υπάρχει το κρίσιμο ματς του Europa League με την Εστορίλ στην Πορτογαλία και ο κύκλος κλείνει με την επικίνδυνη έξοδο στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό ύστερα από τρεις μέρες μετά.

Συνεπώς, αρχής γενομένης από σήμερα και έχοντας ουσιαστικά δύο προπονήσεις... μη κανονικές (αποθεραπεία και παραμονή αγώνα), το τεχνικό επιτελείο θα εστιάσει στην ανόρθωση της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών και σε ορισμένες παρατηρήσεις.

Συγχρόνως, αναμένονται αλλαγές στην ενδεκάδα από τον Αναστασίου, προκειμένου να διατηρήσει φρέσκους όλους τους παίκτες του. Βέβαια, το μέγεθος του ρόστερ περιορίζει τις επιλογές του, αλλά από την άλλη κάποιοι θα έχουν ευκαιρίες ώστε να πείσουν ότι αξίζουν μεγαλύτερη συμμετοχή.

Από εκεί και πέρα, η δεύτερη ήττα στη σειρά έχει δημιουργήσει ένα κλίμα απογοήτευσης στην ομάδα, όμως οι σερί αγώνες δεν επιτρέπουν στους ποδοσφαιριστές να το... βάλουν κάτω και να παρατήσουν την προσπάθεια τους.

Ο Αναστασίου θα δώσει το σύνθημα για το επόμενο παιχνίδι στην προπόνηση της Παρασκευής στο "Γεώργιος Καλαφάτης", ενώ πιθανότατα θα έχει και ένα τετ α τετ με τον Στέφανο Κοτσόλη για να του δείξει την εμπιστοσύνη του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ