ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άλτμαν: "Το πρωτάθλημα αποτελεί τη βάση και το στόχο μας"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όμρι Άλτμαν μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για τη πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και το ματς με τον Πλατανιά και τόνισε ότι αποτελεί το μεγάλο φετινό στόχο του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός την Κυριακή ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος και αντιμετωπίζει τον Πλατανιά. Ο στόχος των πράσινων ξεκάθαρος και αφορά την κατάκτηση του τίτλου.

Κάτι το οποίο σημείωσε και ο Όμρι Άλτμαν με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι. Ο Ισραηλινός μιλώντας στη "NOVA" αρχικά αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Μπιλμπάο και εν συνεχεία ρωτήθηκε για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά και τους στόχους του τριφυλλιού τη φετινή σεζόν. Ο Άλτμαν ήταν ξεκάθαρος μιλώντας τρεις φορές για την κατάκτηση του τίτλου.

Χαρακτηριστικά είπε:

Τι συνέβη με την Μπιλμπάο και η ομάδα δέχτηκε τρία γκολ σε επτά λεπτά;
"Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το εξηγήσω και είναι κάτι το οποίο δεν μπορεί να συμβαίνει σε μια ομάδα όπως η δική μας, ιδίως όταν παίζουμε μέσα στην έδρα μας. Για 65 λεπτά όμως σταθήκαμε πάρα πολύ καλά. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και θα έλεγα ότι υπερτερήσαμε του αντιπάλου μας. Είναι κρίμα για το αποτέλεσμα και θα έλεγα ότι αυτό δεν μπορώ να το δικαιολογήσω".

Στο ποδόσφαιρο έχουμε δει ότι όλα είναι πιθανά. Μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός ένα μικρό θαύμα στο Σαν Μαμές;
"Βεβαίως και όλα είναι πιθανά. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε το μάξιμουμ και ο στόχος μας στην Ισπανία είναι να μπορέσουμε να σημειώσουμε γκολ ώστε να τους θέσουμε υπό πίεση. Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι αν παίξουμε και κάνουμε το παιχνίδι μας ακριβώς όπως το είχαμε κάνει για 65 λεπτά στη Λεωφόρο έχουμε δυνατότητες και ευκαιρίες. Είδαμε βέβαια και κάτι άλλο ότι δεν υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δυο ομάδες, οπότε ναι είναι εφικτό".

Το πρωτάθλημα αρχίζει, επτά σεζόν χωρίς πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκός, ποιος είναι αρχικά ο στόχος της ομάδας;
"Πρέπει να ξεκινήσουμε με τον τρόπο που επιθυμούμε. Πρέπει να ξεκινήσουμε αυτό το πρωτάθλημα με νίκες. Από εκεί και πέρα, το πρωτάθλημα αποτελεί τη βάση μας και ο στόχος μας είναι να κυνηγάμε πάντοτε τη νίκη σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. Δεν ξέρω πολλά πράγματα για τον Πλατανιά, όμως αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα, ώστε να μπορέσουμε να εκπληρώσουμε τους πολλούς στόχους που έχουμε για την εφετινή σεζόν".

Πολλές απουσίες στο αμυντικό κομμάτι, υπάρχει και η ήττα από την Μπιλμπάο, όλα αυτά πως επηρεάζουν την ομάδα ενόψει της πρεμιέρας;
"Δεν νομίζω ότι έχουμε προβλήματα στην άμυνα. Αυτό που συνέβη με την Μπιλμπάο ήταν ότι υπήρξε ένας εφησυχασμός για έξι λεπτά στα οποία δεχτήκαμε τα γκολ. Από εκεί και πέρα η άμυνα μας είναι και καλή και σταθερή, υπάρχει αυτοπεποίθηση. Ο στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε με το καλό με νίκες. Οι νίκες πρέπει να είναι πάντα το βασικό μας μέλημα και να μπορέσουμε να επιτελέσουμε τους στόχους μας".

Η αναφορά ήταν στις απουσίες λόγω τραυματισμών που υπάρχουν στην άμυνα. Πως περιμένεις αυτό το πρωτάθλημα, υπάρχει φαβορί;
"Δεν μπορώ να μιλήσω για φαβορί στο πρωτάθλημα. Βεβαίως ξέρουμε ότι υπάρχουν τέσσερις μεγάλες ομάδες στο πρωτάθλημα. Εμείς έχουμε ως στόχο να κοιτάξουμε τη δουλειά μας, να κάνουμε τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί οι στόχοι μας είναι πολλοί. Όσον αφορά τους τραυματισμούς στην άμυνα όντως αυτό έτσι είναι και με τον Κουλιμπαλί αλλά πιστεύω θα μπορέσουμε να τα ξεπεράσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ