ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άλτμαν: "Να είμαστε έτοιμοι 100% με Γκαμπάλα"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ (EUROKINISSI  SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ (EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Όμρι Άλτμαν σκόραρε το πρώτο του γκολ στη Λεωφόρο κόντρα στην Άλκμααρ και μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε αισιόδοξος ενόψει των αγώνων με την Γκαμπάλα.

Ένα ακόμη γκολ, το πρώτο του στην Λεωφόρο, πέτυχε ο Όμρι Άλτμαν εναντίον της Άλκμααρ, δείχνοντας σε ένα ακόμη φιλικό ότι μπορεί να βοηθήσει αρκετά τον Παναθηναϊκό.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός τόνισε ότι οι πράσινοι έδειξαν καλό πρόσωπο κόντρα στους Ολλανδούς και την επόμενη εβδομάδα στα ματς με την Γκαμπάλα θα είναι 100% έτοιμοι. Χαρακτηριστικά δήλωσε: "Ηταν ένα καλό και δυνατό ματς για μας. Θεωρώ ότι παίξαμε καλά, αλλά την επόμενη εβδομάδα πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι διότι ξεκινάει η χρονιά και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε έτοιμοι".

Θα αγωνιστείτε οριστικά με την Γκαμπάλα, τι ξέρεις για τον αντίπαλο σου;
"Δεν ξέρω προσωπικά κάτι για τον αντίπαλό μας. Αλλά για να βρίσκεται σ’ αυτή τη φάση του Europa League θα είναι μια καλή ομάδα".

Έπαιξες το πρώτο σου ματς στην Λεωφόρο, την έδρα της ομάδας σου, πώς ένιωσες;
"Πολύ όμορφο συναίσθημα, μου αρέσει να εισπράττω αγάπη από τον κόσμο και πρέπει να παίξω καλό ποδόσφαιρο για να ανταποδώσω την αγάπη και τη στήριξη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ