ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άλτμαν: "Μιλήσαμε με τη διοίκηση και είμαστε όλοι εντάξει"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΛΤΜΑΝ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΛΤΜΑΝ ICON

Ο Όμρι Άλτμαν μίλησε στη κάμερα του συνδρομητικού καναλιού για τη συνάντηση των ποδοσφαιριστών με τη διοίκηση και την οικονομική πρόταση αλλά και το ματς που ακολουθεί με τον Πανιώνιο.

Η οικονομική πρόταση της διοίκησης του Παναθηναϊκού καλύπτει τους παίκτες του τριφυλλιού σύμφωνα με όσα υποστήριξε μιλώντας στη κάμερα της "NOVA" ο Όμρι Άλτμαν. Ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός τόνισε πως μετά τη συζήτηση που υπήρξε την Πέμπτη το απόγευμα όλοι πλέον είναι εντάξει.

Ο Άλτμαν μίλησε για πρώτη φορά και με τη κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο ματς με την ΑΕΛ λέγοντας πως πλέον έχει πάρει το μάθημα του και έχει μετανιώσει για αυτή του τη κίνηση. Επίσης τόνισε πως ο Ουζουνίδης είναι από τους καλύτερους προπονητές με τους οποίους έχει συνεργαστεί.

Χθες ενημερωθήκατε για τη πρόταση της διοίκησης να πληρώσει ένα μέρος των οφειλομένων πως την υποδέχθηκαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού;
"Μιλήσαμε χθες όντως για τα θέματα τα οικονομικά, τα είπαμε, τα κανονίσαμε, είμαστε όλοι εντάξει και πλέον δεν έχω κάτι άλλο να πω για αυτό, είμαι εδώ για να μιλήσω για το αγωνιστικό κομμάτι".

Πάμε στα αγωνιστικά και να ξεκινήσουμε με εκείνη τη κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί στο ματς με την ΑΕΛ γιατί δεν έχει μιλήσει για αυτό. Το μετάνιωσες; Είναι κάτι που σε πήγε πίσω;
"Αναμφισβήτητα λυπάμαι για εκείνο το περιστατικό. Όντως έμεινα τρεις αγώνες εκτός αλλά δεν θα έλεγα ότι αυτό με πήγε πίσω και αρπάζω την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλο το τιμ της ομάδας που ασχολείται με τη φυσική μου κατάσταση γιατί με βοήθησε να συνεχίσω να γυμνάζομαι, να γυρίσω πιο δυνατός. Οπωσδήποτε πήρα το μάθημα μου απ' αυτή την κόκκινη κάρτα. Γύρισα καλύτερος και βρίσκομαι για να αποδείξω αυτό το πράγμα".

Τι περιμένεις στο ματς με τον Πανιώνιο στη Λεωφόρο;
"Δεν θα είναι ένας εύκολος αγώνας όμως παίζουμε στο γήπεδο μας. Ελπίζω να έρθουν αρκετοί φίλαθλοι να μας υποστηρίξουν και εμείς κοιτάμε μόνο τη νίκη. Πιστεύω δεν υπάρχει τίποτα άλλο να σκεφτούμε πέρα από τη νίκη".

Σε έχουμε δει να αγωνίζεσαι πίσω από τον επιθετικό, στα άκρα αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Που σου αρέσει περισσότερο;
"Είναι αλήθεια ότι μου αρέσει περισσότερο να παίζω πίσω από τον επιθετικό αλλά χαίρομαι για το γεγονός ότι έχω τη δυνατότητα να παίζω σε όλες τις θέσεις, να κινούμε σε όλη την περιφέρεια και εκεί που επιλέγει ο προπονητής μου. Όπου και αν αγωνιστώ δίνω το 100%".

Τι εξήγηση μπορείς να δώσεις για τη διαφορά της εικόνας του Παναθηναϊκού εντός και εκτός έδρας;
"Δεν μπορώ να δώσω καλή εξήγηση. Σε μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό δεν πρέπει να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Όπως παίζουμε εντός έδρας, έτσι πρέπει να παίζουμε και εκτός έδρας και έτσι θα έρθουν τα επιτυχημένα αποτελέσματα".

Ποια η άποψη σου για τον Μαρίνο Ουζουνίδη που σήμερα συμπληρώνει ένα χρόνο στον πάγκο της ομάδας;
"Είναι ο άνθρωπος που με έφερε στην ομάδα. Με έχει βοηθήσει πολύ και έχει συμβάλει να αναπτύξω πολλά στοιχεία στον τρόπο που παίζω. Είναι ο καλύτερος προπονητής και μας έχει βοηθήσει να ασχολούμαστε μόνο με το ποδόσφαιρο. Είμαι ευλογημένος που είναι προπονητής μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ