ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Αλλιώς μην ξαναμπείτε στο γήπεδο αυτό"

"Αλλιώς μην ξαναμπείτε στο γήπεδο αυτό"
Οπαδοί Παναθηναϊκού ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εν μέσω αποδοκιμασιών αποχώρησαν από το ματς με τη Σταντάρ Λιέγης οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά το 0-3 στη Λεωφόρο. Οι φίλοι του "τριφυλλιού", παράλληλα, ζήτησαν νίκη στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με σύνθημα που παραπέμπει σε... βαριά ατμόσφαιρα στους Πράσινους.

Μετά το γκολ του Σισέ, με το οποίο η Σταντάρ Λιέγης έκανε το 0-1 στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός κατέρρευσε. Τελικά οι Βέλγοι επικράτησαν 3-0 στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Ο κόσμος του "τριφυλλιού" αποδοκίμασε τους παίκτες στο τέλος του ματς, ενώ τους ζήτησε νίκη επί του Ολυμπιακού.

"...αλλιώς μην ξαναμπείτε στο γήπεδο αυτό" φώναζαν οι οπαδοί των "πρασίνων" κατέληγε το σύνθημα που ακούστηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τους Βέλγους, λίγες μέρες πριν από τον αγώνα της Κυριακής (6/10, 19.30) στο Φάληρο με τους Πειραιώτες, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Μάλιστα υπήρξαν και αποδοκιμασίες με γιουχαίσματα κατά την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών και μόνο ο Μολέντο και ο νεαρός Χατζηγιοβάννης αποχώρησαν από το γήπεδο κάτω από χλιαρά χειροκροτήματα από την εξέδρα των πράσινων.

Φυσικά τα όσα έγιναν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δείχνουν πόσο επιβαρύνθηκε η ατμόσφαιρα στο τριφύλλι, μετά την αποψινή συντριπτική ήττα από τη Σταντάρ Λιέγης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ