ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλλαγές στο ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού

Αλλαγές στο ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι ο ορθοπεδικός χειρούργος, Γιάννης Λεβάκος, θα αντικαταστήσει τον Παναγιώτη Κουλουμέντα.

Η νέα σεζόν θα βρει τον Παναθηναϊκό με νέο ιατρικό επιτελείο, αφού ο Παναγιώτης Κουλουμέντας και ο συνεργάτης του, Στάθης Χαραλαμπίδης, θα αποτελέσουν παρελθόν. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο ορθοπεδικός χειρούργος Γιάννης Λεβάκος ανέλαβε επικεφαλής του team, ενώ ο Μάνος Σάρρας θα τον πλαισιώσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Ο ορθοπεδικός χειρουργός Γιάννης Λεβάκος νέος επικεφαλής του ιατρικού team της ομάδας

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία με τους ορθοπεδικούς χειρουργούς Γιάννη Λεβάκο και Μάνο Σάρρα, με τον πρώτο να αναλαμβάνει επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου. Ευχαριστούμε θερμά τους Παναγιώτη Κουλουμέντα και Στάθη Χαραλαμπίδη για την προσφορά τους στην ομάδα και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας τους.

Ο νέος επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού, Γιάννης Λεβάκοςαποφοίτησε από την Γερμανική Σχολή Αθηνών το 1976 και από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Tübingen Γερμανίας το 1983. Ειδικεύθηκε στη Ορθοπεδική Χειρουργική / Τραυματιολογία στα Πανεπιστήμια Γιοχάννεσμπουργκ (Wits) και Λονδίνου (1984 - 1990).

Στη συνέχεια ειδικεύθηκε στην Ορθοπεδική Αθλητιατρική στη Νέα Υόρκη (SUNY / Cornell Universities). Το 1994 απέκτησε την κλινική ειδικότητα Χειρουργικής Αθλητικών Κακώσεων από την Arthroscopy Association of North America.

Από το 1995 ζει μόνιμα στην Ελλάδα όπου εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα ως ελεύθερος συνεργάτης του ΔΘΚΑ “ΥΓΕΙΑ” και του ΙΑΣΩ General.

Χρημάτισε επί σειρά ετών επικεφαλής Ιατρικών Υπηρεσιών της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας (1996-2000). Στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας (2004) ήταν Ιατρικός Διευθυντής Εγκατάστασης (MVM). Στον ποδοσφαιρικό χώρο έγινε γνωστός σαν γιατρός των ΠΑΕ Καλαμάτα, Πανιωνίου, Αστέρα Τρίπολης και ΑΕΚ.

Ο Μάνος Σάρραςαποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2000.

Ειδικεύτηκε στο Νοσοκομείο Κ.Α.Τ. στην Α' Ορθοπεδική Κλινική εκτελώντας ένα μεγάλο αριθμό χειρουργείων τόσο τραύματος όσο και επανορθωτικών επεμβάσεων.

Το 2009 εκπαιδεύτηκε στο Μόναχο σε ειδικό σεμινάριο στην εκτέλεση ολικών αρθροπλαστικών γόνατος με πλοήγηση (navigator).

Από το 2010 ασκεί ελεύθερο επάγγελμα ως ορθοπεδικός χειρουργός με ιδιαίτερο πεδίο δράσης το ορθοπεδικό τραύμα, τις αθλητικές κακώσεις και τις αρθροπλαστικές.

Το 2004 ήταν εθελοντής ιατρός στους Ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας.

Έχει καλύψει μεγάλο αριθμό αγώνων ποδοσφαίρου ως ιατρός αγώνων ενώ, την περίοδο 2005 - 2015 οργάνωσε και διηύθυνε την ομάδα διασωστών για τους θεατές των εντός έδρας αγώνων της ΠΑΕ ΑΕΚ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ