ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλεξάντερ: "Ενδιαφερόμαστε ακόμα για τον Παναθηναϊκό"

Οι εγκαταστάστεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α) από ψηλά,Τρίτη 9 Μαϊου 2017 (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
ΟΑΚΑ EUROKINISSI

O εκπρόσωπος της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ, τόνισε ότι η κοινοπραξία συνεχίζει τις συζητήσεις με την Κυβέρνηση για το ΟΑΚΑ.

Η "Pan Asia" θα αρχίσει έλεγχο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών από τον Γιάννη Αλαφούζο, όμως η κοινοπραξία για το "Athens Alive" προχωρά το δικό της πρότζεκτ. Το κονσόρτσιουμ συνεχίζει τις συζητήσεις με την Κυβέρνηση για το ΟΑΚΑ και περιμένει τις εξελίξεις στην ομάδα ποδοσφαίρου του "τριφυλλιού".

Τουλάχιστον, αυτό ισχυρίστηκε ο εκπρόσωπος της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ, ο οποίος έκανε λόγο για ένα μεγαλεπήβολο σχέδιο. Ο Άγγλος νομικός τόνισε ότι το "Athens Alive" μπορεί να διασφαλίσει το μέλλον του Παναθηναϊκού για δεκαετίες.

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Μαρκ Αλεξάντερ στην εφημερίδα "Live Sport":

"Το Athens Alive θα παραδώσει χώρους πολυτελείας, γραφεία, πάρκα, χώρους άθλησης, εμπορικά καταστήματα και θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, με τους συνεπακόλουθους φόρους και εισοδήματα. Η Κυβέρνηση θέλει τόσο πολύ το πρότζεκτ, όσο οι Έλληνες πολίτες και το κονσόρτσιουμ.

Εργαζόμαστε σκληρά με την Κυβέρνηση για να υλοποιήσουμε αυτό το όραμα για την Ελλάδα, την Αθήνα και τις αθλητικές ομάδες. Περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί με το Παναθηναϊκό. Εμείς ενδιαφερόμαστε ακόμα.

Ένα πράγμα είναι βέβαιο: το Athens Alive θα δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο σπίτι για το Σύλλογο και τους οπαδούς του, διασφαλίζοντας το μέλλον του για δεκαετίες. Αυτή είναι η αδιαμφισβήτητη αλήθεια, σε οποίον και αν ανήκει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Μαρκ Αλεξάντερ, Redstone".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ