ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζου παρόντος η προπόνηση του Παναθηναϊκού

Αλαφούζου παρόντος η προπόνηση του Παναθηναϊκού
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και είχε συνομιλία με τον Αντρέα Στραματσόνι.

Πιστός στις συνήθειες που έχει παραμονές των παιχνιδιών του Παναθηναϊκού και ειδικότερα των ντέρμπι, ο Γιάννης Αλαφούζος μετέβη στο "Γεώργιος Καλαφάτης" και παρακολούθησε την προπόνηση της Παρασκευής (20/11). Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν μίλησε στους παίκτες για τη σημασία της νίκης απέναντι στον Ολυμπιακό, αρκούμενος απλώς στο να χαιρετήσει μερικούς που συνάντησε κατά την έλευση του στο αθλητικό κέντρο.

Πάντως, ο Αλαφούζος ενημερώθηκε για την προετοιμασία της ομάδας από τον Αντρέα Στραματσόνι και του ευχήθηκε καλή επιτυχία για το σαββατιάτικο ματς. Κατά την παραμονή του, τον συνόδευε ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Τάκης Φύσσας και ο τεχνικός διευθυντής, Λεωνίδας Βόκολος.

Επιπροσθέτως, ενάντια στις φήμες που τον ήθελαν να τάζει ξεχωριστό πριμ στους παίκτες για ενδεχόμενη νίκη επί του Ολυμπιακού, ο Αλαφουζος δεν έπραξε κάτι τέτοιο. Ήδη, έχει υποσχεθεί πριμ ύψους 50.000 ευρώ για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ σε κάθε νικηφόρα τριάδα αγώνων, προβλέπεται άλλο πριμ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ