ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Θα πληρωθείτε τον Δεκέμβρη"

Αλαφούζος: "Θα πληρωθείτε τον Δεκέμβρη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο "Γ. Καλαφάτης" αλλά ο λόγος της επίσκεψης του προέδρου δεν ήταν αγωνιστικός αλλά οικονομικός.

Στο "Γ. Καλαφάτης" βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος. Ο ισχυρός άνδρας των πράσινων όμως δεν ανέβηκε μέχρι το Κορωπί για να μιλήσει για τα αγωνιστικά θέματα του τριφυλλιού με τους παίκτες της ομάδας αλλά για να αναφερθεί στο οικονομικό κομμάτι και τη γκρίνια που υπάρχει από πλευράς των ποδοσφαιριστών.

Αυτοί μάλιστα ήταν που ζήτησαν να ακούσουν επίσημα από τον πρόεδρο τι έχει να τους πει και γιατί έχουν καθυστερήσει οι δόσεις που έχουν λήξει από τον Οκτώβριο.

Ο Αλαφούζος τους είπε ότι περιμένει να εισρεύσουν κάποια χρήματα στα ταμεία και πως άπαντες θα εξοφληθούν μέσα στον Δεκέμβριο ενώ τους ζήτησε να μην ανησυχούν.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ είπε: "Γνωρίζω ότι υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις. Περιμένουμε τα λεφτά από τη NOVA, την UEFA αλλά και όσα έδωσα για την τηλεοπτική άδεια και θα εξοφληθείτε μέσα στο Δεκέμβριο. Ακόμα και αν δεν έχω αυτά τα λεφτά στα χέρια μου τις επόμενες μέρες, θα βρω λύση και δεν θέλω να ανησυχείτε".

Με αυτό τον τρόπο θέλησε να καθησυχάσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού και να επιφέρει την ηρεμία στο αγωνιστικό τμήμα ώστε να είναι αφοσιωμένοι μόνο σε όσα έχουν να κάνουν εντός του αγωνιστικού χώρου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ