ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Ταπεινωτικός αποκλεισμός"

Αλαφούζος: "Ταπεινωτικός αποκλεισμός"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από την Γκαμπάλα, ωστόσο στηρίζει τους παίκτες και τον προπονητή.

Η ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε πριν καλά καλά ξεκινήσει. Οι πράσινοι έμειναν στο 2-2 με την Γκαμπάλα και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Europa League. Όλα αυτά έφεραν αντιδράσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Γιάννη Αλαφούζο να στηρίζει τους παίκτες και τον Γιάννη Αναστασίου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό.

"Ήταν ένας πολύ ταπεινωτικός αποκλεισμός. Μια ταπεινωτική ήττα. Πρέπει να ανασυνταχθούμε, να σηκώσουμε κεφάλι και συνεχίσουμε την μάχη. Δεν έχουμε άλλη επιλογή" τόνισε αρχικά ο κ. Αλαφούζος.

Στη συνέχεια ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ είπε: "Έχω εμπιστοσύνη στον προπονητή και στην ομάδα. Έγιναν λάθη σήμερα αλλά δυστυχώς η μοίρα της διοίκησης είναι ν αντιμετωπίζει της δυσκολίες. Εδώ θα συνεχίσουμε τον πόλεμο".

Τέλος αναφέρθηκε και στις αντιδράσεις που υπήρξαν δηλώνοντας: " Οπαδοί είναι. Ο οπαδός δικαιούται ν' αποδοκιμάζει την ομάδα"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ