ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Τα παιδιά ήταν καταπληκτικά"

Αλαφούζος: "Τα παιδιά ήταν καταπληκτικά"
INTIME SPORTS

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του τριφυλλιού λέγοντας μάλιστα ότι δεν φοβήθηκε καθόλου στη διάρκεια του ματς.

Χαρούμενος για την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Μπριζ με 2-1 ήταν και ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ υποστήριξε ότι δεν φοβήθηκε καθόλου λέγοντας: «Τα παιδιά ήταν καταπληκτικά. Δεν φοβήθηκα καθόλου απόψε…»

Ο Κάρλος Ζέκα στάθηκε στις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες νίκησε ο Παναθηναϊκός:

«Η νίκη ήρθε υπό δύσκολες συνθήκες. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, χάσαμε και το πέναλτι. Η ζέστη σίγουρα μας επηρέασε αλλά είχαμε προετοιμαστεί για αυτό. Στη ρεβάνς θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση».

Βέμερ: "Σημαντική η νίκη"

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ιδιαίτερα έτσι όπως εξελίχθηκε. Το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να νικήσουμε, βέβαια το 2-1 δεν είναι ασφαλές σκορ και σίγουρα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι σε μια βδομάδα στο Βέλγιο».

Πράνιτς: "Έχουμε καλές πιθανότητες να προκριθούμε"

«Ήταν δύσκολο ματς ειδικά το δεύτερο ημίχρονο. Παίξαμε με παίκτη λιγότερο είμαστε όλοι ικανοποιημένοι για το δεύτερο ημίχρονο που κάναμε. Έχουμε καλές πιθανότητες να προκριθούμε».

Για το τι σκέφτονταν όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά:
«Όλοι πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε στο δεύτερο ημίχρονο. Προσπαθήσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες από στημένες φάσεις που είχαμε. Στο τέλος αξίζαμε να κερδίσουμε».

Για το αν ο Παναθηναϊκός έχει μεγαλύτερη ποιότητα από την Μπριζ:
«Δεν μπορείς να το πεις σε αυτό το επίπεδο, αλλά μικρά πράγματα μπορούν να καθορίσουν το αποτέλεσμα. Σήμερα κερδίσαμε δύο πέναλτι χάσαμε το πρώτο βάλαμε το δεύτερο. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να συγκεντρωθούμε στο δεύτερο ματς. Πρέπει να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα, να προσπαθήσουμε να βάλουμε γκολ και θα έχουμε καλές πιθανότητες για να προκριθούμε».

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ