ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος σε Στραματσόνι: "Αντρέα, μείνε"

Αλαφούζος σε Στραματσόνι: "Αντρέα, μείνε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος πρότεινε στον Αντρέα Στραματσόνι να παραμείνει ως "τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης". Αν την αποδεχθεί ο Ιταλός, δεν θα έχει καμία επαφή με την ομάδα, παρά μόνο με τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Αμφιβολία για το "διαζύγιο" με τον Αντρέα Στραματσόνι δεν είχε πια ο Γιάννης Αλαφούζος μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΟΦΗ και τον σχεδόν βέβαιο αποκλεισμό του Τριφυλλιού από το Κύπελλο. Όχι μόνο διότι... το πήρε απόφαση ότι με τον Ιταλό στον πάγκο δεν αλλάζουν η εικόνα και τα αποτελέσματα της ομάδας, αλλά και επειδή η ατμόσφαιρα πλέον είχε επιβαρυνθεί πάρα πολύ, όπως αποδείχθηκε από τις αποδοκιμασίες οπαδών και στο Ηράκλειο και στο αεροδρόμιο.

Ο επίλογος της ανακοίνωσης του "διαζυγίου", όμως, άφηνε ένα ερωτηματικό. Ένα κενό. "Ο Πρόεδρος ζήτησε από τον Αντρέα Στραματσόνι να συνεχίσει να ενισχύει και να υποστηρίζει το σχέδιό του για τον Παναθηναϊκό"! Πώς ερμηνεύεται; Τι σημαίνει;

Ο Γιάννης Αλαφούζος στη συνάντησή του με τον Στραματσόνι, του πρότεινε να μείνει αναλαμβάνοντας τον εξής ρόλο: "τεχνικός σύμβουλος διοίκησης". Τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτό το χαρτοφυλάκιο δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε είναι πως αν αποδεχθεί την πρόταση τουλάχιστον σε πρώτη φάση (μέχρι το τέλος της σεζόν) ο Στραματσόνι, δεν θα έχει καμία επαφή με την ομάδα. Θα συζητά μόνο με τον ίδιο τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Ήταν αυτό ένα από τα ζητήματα που συζητήθηκαν και ξεκαθαρίστηκαν και στη συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος... προφανώς είχε τις απορίες του διαβάζοντας την ανακοίνωση "διαζυγίου" της ΠΑΕ. Κάτι αντίστοιχο είχε προτείνει ο Γιάννης Αλαφούζος και στον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος είχε αρνηθεί την πρόταση και είχε αποχωρήσει οριστικά. Ο Στραματσόνι αναμένεται να απαντήσει εντός των επόμενων ημερών.

ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ

Την Παρασκευή (2/12) ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να συναντηθεί και με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα για μια εφ όλης της ύλης συζήτηση με τον αθλητικό διευθυντή της ΠΑΕ, που ενδέχεται να αποδειχθεί κρίσιμη και για εξελίξεις στη δομή του αγωνιστικού τμήματος. Επισημαίνεται πως ο σπουδαίος παλαίμαχος Βραζιλιάνος παίκτης έχει συμβόλαιο τριετούς (!) διάρκειας και μένει στην Ελλάδα με την οικογένειά του.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ