ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Καλύτερη διαιτησία, περισσότερα έσοδα"

Αλαφούζος: "Καλύτερη διαιτησία, περισσότερα έσοδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αλαφούζος επανέλαβε ότι η ανακατανομή των εσόδων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, πρέπει να συνδεθεί με τη βελτίωση του επιπέδου των διαιτητών.

Την πάγια θέση ότι τα περισσότερα δομικά προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, συνδέονται με τη διαφθορά και την ανικανότητα στη διαιτησία, εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος. Στη συνάντηση των ΠΑΕ το μεσημέρι της Τρίτης (19/4) στα γραφεία της ΒΙΑΜΑΡ - όπου οικοδεσπότης ήταν ο Χρήστος Πανόπουλος - ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού εξέφρασε τις γνωστές απόψεις του.

Κατά την αποχώρηση του από τη συνάντηση, ο Αλαφούζος τόνισε ότι η βελτίωση της διαιτησίας, θα φέρει ακόμα περισσότερα έσοδα, για αυτό δεν πρέπει να αποσυνδεθεί από την ανακατανομή των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

"Δεν πρέπει να αποσυνδέουμε το θέμα της διαιτησίας με αυτό της αναδιανομής των εσόδων. Πρέπει να ανέβει το επίπεδο της διαιτησίας, γιατί με όσα σφυρίζουν οι διαιτητές, οι ΠΑΕ χάνουν πολλά λεφτά. Πρέπει να αποκτήσουμε επαγγελματική και αξιόπιστη διαιτησία κι αν τα καταφέρουμε, τότε θα αλλάξουν πολλά προς θετική κατεύθυνση στο ελληνικό ποδόσφαιρο" σχολίασε ο Γιάννης Αλαφούζος.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ