ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Ιδανική λύση ο Φάμπρι"

Αλαφούζος: "Ιδανική λύση ο Φάμπρι"
Αλαφούζος INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για τους λόγους που επέλεξε τον Φάμπρι στον πάγκο του Παναθηναϊκού και τους προπονητές που απέρριψε.

"Έκρινα πως η ομάδα χρειαζόταν ένα σοκ για να βγει από αυτή την άσχημη κατάσταση. Να ξυπνήσει. Έτρεμα στην ιδέα πως μετά τα παιχνίδια με την Βέροια και τον Λεβαδειακό θα είχαμε ανάλογη εικόνα και με τον Πλατανιά. Το Κύπελλο είναι πολύ σημαντικός στόχος και δεν πρέπει να χαθεί", είπε αρχικά στην Πράσινη και συνέχισε:

"Ο Χουάν είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και μας βοήθησε πολύ σε μία δύσκολη στιγμή. Αλλά είχε απογοητευτεί και είχε κακή ψυχολογία και αυτή περνούσε και στην ομάδα. Χρειαζόταν μία αλλαγή", ήταν τα πρώτα του λόγια".

Για τον Φάμπρι, δήλωσε: "Είχαμε και άλλες επιλογές για την αντικατάσταση του. Ονόματα γνωστά που ίσως θα ηχούσαν καλύτερα στα αυτιά των φιλάθλων. Ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή θα ήταν χειρότερες επιλογές για την ομάδα μας. Ο κ. Φάμπρι δεν είναι τόσο γνωστός, αλλά ακριβώς αυτός που πιστεύουμε πως χρειάζεται η ομάδα".

Για το αν αποτελεί ρίσκο η επιλογή του, είπε: "Όλοι κρίνονται για τις επιλογές τους, όπως και οι άνθρωποι που μας τον πρότειναν, αλλά πιστεύουμε πως είναι η ιδανική λύση. Είναι ένας σκληρός προπονητής, που δουλεύει πολύ, είναι λάτρης της πειθαρχίας και θα βάλει τάξη στα αποδυτήρια. Κάτι που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός. Έχει τα στοιχεία που θα ταιριάξουν με την ομάδα".

Διαβάστε επίσης: Αλαφούζος: "Ιδανική λύση ο Φάμπρι", Συμφωνία με Πέδρο Εμάνουελ, Τέλος οι Μπουμσόνγκ, Βύντρα από τον Παναθηναϊκό, Μπασινάς: "Κάποιος να μαζέψει αυτόν που καταστρέφει τον Παναθηναϊκό", Αλαφούζος: "Αυτός είναι ο προπονητής μας, θωρακίστε τον", Ο Παναθηναϊκός αλλάζει, το χρονικό των ανακατατάξεων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ