ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Αυτός είναι ο προπονητής μας, θωρακίστε τον"

Αλαφούζος: "Αυτός είναι ο προπονητής μας, θωρακίστε τον"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να στηρίξουν την απόφαση της διοίκησης και τον νέο προπονητή ενώ τους μίλησε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο Τριφύλλι.

Μετά από αρκετό καιρό, ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και μίλησε στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού για τα τεκταινόμενα παρουσιάζοντας τους και το νέο Ισπανό προπονητή τον Φαμπριθιάνο Γκονθάλες.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας στην ομάδα για α διαλύσει τις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί και να αναλύσει το σχέδιο του.

Αρχικά, ο Αλαφούζος παρουσίασε τον νέο προπονητή: "Από σήμερα είναι μαζί μας ο κύριος Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ. Είναι ο νέος μας προπονητής και θέλω να τον βοηθήσετε και να τον θωρακίσετε. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και απολαμβάνει το σεβασμό στην Ισπανία.

Διακρίνεται για τη σκληρή δουλειά του και θα προσπαθήσει να περάσει τη φιλοσοφία του στον Παναθηναϊκό. Όλοι μαζί να προσπαθήσετε να πετύχετε το καλύτερο και να διεκδικήσετε τους στόχους που μας έχουν απομείνει".

Εν μέσω της αβεβαιότητας που κυριαρχεί λόγω των συνεχόμενων αποχωρήσεων ποδοσφαιριστών, ο Αλαφούζος εξήγησε τους λόγους: "Από εδώ και στο εξής, δεν θα βρίσκονται μαζί μας κάποια παιδιά, όπως ο Μπουμσόνγκ. Είναι μία πολύ δύσκολη απόφαση για όλους μας, αλλά είναι αναγκαία για την επιβίωση του Παναθηναϊκού. Μακάρι να γινόταν διαφορετικά, αλλά δεν γίνεται. Ούτε σε μένα αρέσει".

Αναφέρθηκε και στις αλλαγές που συντελούνται στο ποδοσφαιρικό τμήμα: "Γενικότερα, στην ομάδα θα γίνουν ορισμένες ανακατατάξεις στη δομή της ομάδας. Ο κύριος Κωνσταντίνου θα αναλάβει γενικός αρχηγός και ο κύριος Ελευθεράκης, τεχνικός διευθυντής. Θα προσπαθήσουμε να λειτουργήσουμε καλύτερα και πιστεύω πως οι αλλαγές θα βοηθήσουν".

Στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, ο Νίκος Σπυρόπουλος μπήκε στο στόχαστρο και ο Αλαφούζος θέλησε να τον καλύψει: "Θέλουμε να ξέρεις ότι αναγνωρίζουμε τη συμβολή σου στη λειτουργία της ομάδας. Το καλοκαίρι δέχτηκες μεγάλη μείωση στις αποδοχές σου και αυτό σε τιμά ιδιαιτέρως. Ποτέ, κανένας, δεν αμφισβήτησε την ηθική σου ακεραιότητα. Ξέρουμε τι χαρακτήρας είσαι".

Αναφέρθηκε και στην επικείμενη αποχώρηση του Χριστοδουλόπουλου: "Με τον Λάζαρο έχουμε κάνει μία κουβέντα και μου έχει ζητήσει να φύγει. Είναι πολύ πιθανό στις επόμενες ημέρες να αποχωρήσει από την ομάδα".

Κλείνοντας, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ και έδωσε το σύνθημα για το μέλλον: "Προσωπικά, πιστεύω ότι είστε το καλύτερο ρόστερ που μπορούσε να έχει ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη χρονική στιγμή, υπό τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν το καλοκαίρι. Αποτελείτε μια πολύ καλή ομάδα. Όμως, είναι απαραίτητο να αναδιοργανωθεί ο Παναθηναϊκός. Έγιναν λάθη, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Χρειαζόμαστε νίκες για να προχωρήσουμε. Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ