ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Αρνείται να μας δώσει τα πρακτικά η Super League"

Αλαφούζος: "Αρνείται να μας δώσει τα πρακτικά η Super League"
INTIME SPORTS

Για άρνηση και κωλυσιεργία από πλευράς της Super League να δώσει τα ηχογραφημένα πρακτικά του Δ.Σ. της Τρίτης έκανε λόγω μετά το τέλος της παρουσίας του στην Πειθαρχική επιτροπή ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος αλλά και ο δικηγόρος των πράσινων Γιάννης Κάρμης.

Παράλληλα με την απολογία στην Πειθαρχική Επιτροπή οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και δη η κ. Μπαλωμένου βρισκόταν στον 4ο όροφο προκειμένου να παραλάβει τα πρακτικά από την συνεδρίαση της Τρίτης (24/2) τα οποία αιτήθηκαν άμεσα οι πράσινοι. Οι προσπάθειες της κ. Μπαλωμένου όμως δεν βρήκαν αποτέλεσμα με και αυτό είχε ως συνέπεια στον 4ο όροφο της Αστροναυτών να ανέβει και ο πρόεδρος του τριφυλλιού Γιάννης Αλαφούζος αλλά και ο δικηγόρος της πράσινης ΠΑΕ κ. Κάρμης για να δει για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η κωλυσιεργία.

Ποιοι είναι οι λόγοι που η λίγκα αρνείται να δώσει στο τριφύλλι τα ηχογραφημένα πρακτικά με όσα έγιναν στο Δ.Σ. της Τρίτης και είχαν ως αποτέλεσμα τον ξυλοδαρμό του Βασίλη Κωνσταντίνου από σωματοφύλακα του προέδρου του Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την αποχώρηση του από τα γραφεία του συνεταιρισμού μίλησε για την άρνηση της Super League λέγοντας:

"Έχουμε ζητήσει τα πρακτικά της προχθεσινής συνεδρίασης από τη Super League, αλλά η διοργανώτρια αρχή κωλυσιεργεί και δεν τα δίνει. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που συμβαίνει αυτό. Πρέπει να μας τα δώσει, αλλά το αρνείται".

Σε ερώτηση που του έγινε για τα μέτρα που προτίθεται να πάρει ο Υφυπουργός Αθλητισμού απάντησε:

"Ελπίζω να έχει τη δύναμη και την επιμονή να καταφέρει να ξεκαθαρίσει το ποδόσφαιρο"

Κάρμης: "Υπάρχει δυσπραγία από πλευράς της Λίγκας"

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της πράσινης ΠΑΕ, Γιάννης Κάρμης, εξήγησε τις διαδικασίες που έχουν γίνει από πλευράς Παναθηναϊκού για να πάρει στα χέρια του τις ηχογραφήσεις λέγοντας:

"Ανεβήκαμε στον 4ο όροφο όπου ήταν αρκετές ώρες η κ. Μπαλωμένου προκειμένου ή να πάρει αντίγραφο ή να ακούσει τις κασέτες με όσα διενήχθησαν σε εκείνη την περίφημη συνεδρίαση. Δυστυχώς υπάρχει μια δυσπραγία, δυστοκία να μην το πω άρνηση πλήρη όπως είπε ο κ. Πρόεδρος διότι μας ζητούν υποβολή αιτήσεως, εξουσιοδοτήσεις προκειμένου να πάνε στα αρμόδια όργανα, τον πατριάρχη, τον Πάπα για να δοθεί η έγκριση για να πάρουμε να ακούμε αυτά τα οποία διενήχθησαν και τα οποία είπε ο κ. Αλαφούζος και η κ. Μπαλωμένου στη συγκεκριμένη συνεδρίαση.

Ελπίζουμε ότι θα υπάρξει σοφρωσύνη και εντός της ημέρας θα λάβουμε το αντίγραφο που έχουμε ζητήσει η τουλάχιστον θα ακούσουμε αυτή την κασέτα. Για να επιβεβαιώσουμε κάποια περιστατικά και να διαψευσθούν κάποιες υπόνοιες που έχουν δημιουργηθεί, τίποτα άλλο".

Αλαφούζος: "Αρνείται να μας δώσει τα πρακτικά η Super League"
INTIME SPORTS

Εν συνεχεία αναφέρθηκε και στην ακροαματική διαδικασία λέγοντας πως όλοι άκουσαν τι υποστήριξε το τριφύλλι:

"Την διαδικασία την ακούσατε. Οι εκτιμήσεις είναι δικές σας, εμείς είπαμε εκείνα τα οποία πιστεύουμε και είχαμε υποχρέωση να αποδείξουμε ότι η κατηγορία στην έκθεση με την οποία διατυπώνεται είναι αβάσιμη.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι γνωστό και ιδιαίτερα ο κ. πρόεδρος κάνουμε μεγάλες προσπάθειες για το θέμα αυτό, το έχουμε πετύχει σε πολύ μεγάλο σημείο αλλά μετά από τέτοιες προκλητικές συμπεριφορές δυστυχώς η προσπάθεια γίνεται πολύ πιο δύσκολη και ειδικότερα όταν δεν υπάρχει και η βοήθεια, στον βαθμό που θα περιμέναμε, της αστυνομίας με την τήρηση των αποφάσεων που λαμβάνονται από αυτή και ενδεχομένως δεν τηρούνται ή παραποιούνται κατά την διάρκεια των αγώνων".

Έχουν περάσει ήδη 48ωρες

Πρόκειται φυσικά για ένα πρωτοφανές περιστατικό και αποδεικνύει την στάση, που δεν είναι και η καλύτερη δυνατή, της Superleague προς ένας μέλος της και συγκεκριμένα την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και προσωπικά, προς τον Γιάννη Αλαφούζο.

Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν περάσει 48ώρες καθώς μετά το Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης 24/6, ο Στράτος Σωπήλης είχε επιστρέψει στα γραφεία του Συνεταιρισμού με σκοπό να παραλάβει τα πρακτικά της συνεδρίασης, ώστε να χρησιμοποιηθούν για τις μηνυτήριες αναφορές που έχουν κατατεθεί.

Δύο ημέρες αργότερα, η Superleague αρνείται ακόμα να τα παραχωρήσει στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλλε η νομική σύμβουλος, Αθηνά Μπαλομένου. Την ώρα της απολογίας της ΠΑΕ στην Πειθαρχική Επιτροπή, η κ. Μπαλομένου είχε επαφές με στελέχη του Συνεταιρισμού, αλλά και πάλι αρνήθηκαν να τις τα παραδώσουν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ