ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ακόμα τρέχουν στον Παναθηναϊκό

Ακόμα τρέχουν στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Το σημείο "κλειδί" στην επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ ήταν το αδιάκοπο τρέξιμο για 120 λεπτά από την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου. Απίστευτες ατάκες από τον Σα Πίντο και τους παίκτες των φιλοξενούμενων που αποθέωναν τον ρυθμό του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 του ΟΦΗ και πήρε την πρόκριση για τον τελικό της 26ης Απριλίου όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό του ΟΑΚΑ. Οι πράσινοι πήραν μια νίκη στην παράταση σκοράροντας δυο γκολ στα τελευταία λεπτά αλλά το σημείο "κλειδί" της νίκης του τριφυλλιού ήταν το συνεχές και αδιάκοπο τρέξιμο από το πρώτο μέχρι το 120 λεπτό όπου ο κ. Σιδηρόπουλος σφύριξε την λήξη της αναμέτρησης.

Αυτό βέβαια δεν ήταν το πρώτο παιχνίδι όμως που οι πράσινοι τρέχουν ακατάπαυστα καθώς στα περισσότερα φετινά παιχνίδια την ώρα που αντίπαλοι τους ρίχνουν τον ρυθμό και δεν μπορούν να ακολουθήσουν τους πράσινους.

Η δουλειά που έχει γίνει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας από τον γυμναστή της ομάδας Γιουσέφ Φος είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη. Καθώς μην ξεχνάμε πως το παιχνίδι έγινε προς το τέλος της σεζόν και αποκτά διπλή σημασία η παρουσία των πράσινων και το ακατάπαυστο τρέξιμο από το πρώτο μέχρι το 120 λεπτό.

Θα είχε ενδιαφέρον αν στο Κύπελλο Ελλάδος υπήρχε στατιστική ανάλυση των χιλιομέτρων που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού όπως για παράδειγμα συμβαίνει στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ. Τα εύσημα ανήκουν στον Ολλανδό γυμναστή που μαζί με τους Αναστασίου και Ρούτερ είναι υπεύθυνοι για την εκγύμναση των πράσινων.

Ακόμα τρέχουν στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η αποθέωση από Σα Πίντο και παίκτες του ΟΦΗ

Μάλιστα δεν μιλάει μόνο η εικόνα αλλά και τα λόγια των αντιπάλων του Παναθηναϊκού με χαρακτηριστικές τις ατάκες του Σα Πίντο στην συνέντευξη Τύπου που μίλησε για μηχανάκια και ποδήλατα με τον Πορτογάλο να λέει:

"Χωρίς εξήγηση, οι αντίπαλοι πήγαιναν σαν μηχανές και εμείς σαν ποδήλατα. Ήμασταν πολύ αργοί σε όλους τους τομείς, σε άμυνα και επίθεση, ενώ είμαστε διαφορετικοί".

Τα ίδια βέβαια έλεγαν και οι παίκτες του ΟΦΗ μετά το τέλος της αναμέτρησης τόσο στην ανάπαυλα της αναμέτρησης μεταξύ τους στα αποδυτήρια αλλά και μιλώντας έξω από την Λεωφόρο με δικά τους πρόσωπα περιμένοντας το πούλμαν της ομάδας.

Στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες των Κρητικών στις μεταξύ τους συζητήσεις έλεγαν: "Δεν θα αντέξουμε σε αυτό τον ρυθμό. Δεν γίνεται θα σκάσουμε".

Μετά το τέλος μάλιστα του ματς παίκτης που αγωνίστηκε βασικός στην αναμέτρηση με το τριφύλλι έλεγε: "Πόσο τρέξαμε σήμερα, ήταν απίστευτο δεν άντεχα άλλο. Δεν μπορούσαμε να τους ακολουθήσουμε στον ρυθμό".

Οι ίδιοι οι παίκτες του ΟΦΗ δηλαδή αποθέωναν τον Παναθηναϊκό για την φυσική του κατάσταση και τον τρόπο που "κατάπιναν" οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου τα χιλιόμετρα στο ματς των δυο ομάδων.

Δεν αποκλείεται μάλιστα αυτό το όπλο να είναι και το "κλειδί" ενόψει των πλέι οφ ώστε το τριφύλλι να καταφέρει να πάρει και την πρώτη θέση στα πλέι οφ και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ