ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αισθάνονται δικαιωμένοι για τον Παππά στον Παναθηναϊκό

Αισθάνονται δικαιωμένοι για τον Παππά στον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διαφορετική συμπεριφορά του διαιτητή, Ανδρέα Παππά στο ντέρμπι των αιωνίων, σε σύγκριση με το ματς της Θεσσαλονίκης, σχολιάστηκε από τους ανθρώπους του Τριφυλλιού. Στο εξωτερικό ο Αλαφούζος.

Προς το παρόν, στον Παναθηναϊκό δεν έχουν σχολιάσει τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που προκάλεσαν τη διακοπή του και περιμένουν τις εξελίξεις που θα φέρουν οι αντιδράσεις του Σταύρου Κοντονή.

Κυρίως, εστίασαν στον διαιτητή, Ανδρέα Παππά και στον διαφορετικό τρόπο που χειρίστηκε τη διεξαγωγή του ματς της Τούμπας, σε σύγκριση με την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, τον προηγούμενο Νοέμβριο. Όταν με χαρακτηριστική ευκολία είχε αποφασίσει τη ματαίωση του ντέρμπι στο "Απόστολος Νικολαΐδης", στη Θεσσαλονίκη εξάντλησε όλα τα περιθώρια ανοχής.

Θεωρούν ότι με τη συμπεριφορά του, ο διαιτητής Παππάς δικαίωσε τους ισχυρισμούς τους για προειλημμένες αποφάσεις για τη μη διεξαγωγή του ματς στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, καθώς και για τη γενικότερη εχθρική στάση των ποδοσφαιρικών αρχών απέναντι στον Παναθηναϊκό...

Στο εξωτερικό ο Αλαφούζος

Από το βράδυ της Τετάρτης (2/3) και έπειτα, τα διοικητικά στελέχη του Παναθηναϊκού έχουν επικοινωνία με ανθρώπους της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, για να συντονίσουν τις περαιτέρω ενέργειες τους και να τηρήσουν ενιαία στάση. Για την ώρα δεν έχει υπάρξει επαφή σε επίπεδο κορυφής, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται στο εξωτερικό για επαγγελματικές υποχρεώσεις και ενημερώνεται μέσω των συνεργατών του.

Ωστόσο, με την επιστροφή του θα δρομολογηθούν εξελίξεις για τη συνέχεια, με το ενδεχόμενο της απόσυρσης των τριών ομάδων από το πρωτάθλημα της Superleague να τίθεται επί τάπητος. Στη συνέχεια της ημέρας και αναλόγως με τα τεκταινόμενα, στη διοίκηση του Τριφυλλιού θα κρίνουν αν πρέπει να τοποθετηθούν επίσημα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ