ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αίρεται η εμπιστοσύνη του Παναθηναϊκού στον Γραμμένο

Αίρεται η εμπιστοσύνη του Παναθηναϊκού στον Γραμμένο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός δεν θα στηρίξει τον Βαγγέλη Γραμμένο για την προεδρία της ΕΠΟ, λόγω του περιβάλλοντος που τον υποστηρίξει. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχε παρατηρήσει αρκετά ανησυχητικά φαινόμενα στο παρασκήνιο τους τελευταίους μήνες, ωστόσο τηρούσε στάση αναμονής και έδειχνε καλή πίστη, λόγω και της εμπλοκής της UEFA.

Όμως, μετά τη διαιτησία του Κύζα στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, η υπομονή στη ΠΑΕ εξαντλήθηκε. Η θετική διάθεση εξανεμίστηκε και πλέον, ο Παναθηναϊκός θα περάσει και πάλι στην… αντιπολίτευση.

Μία από τις πρώτες ενέργειες είναι η άρση της εμπιστοσύνης στον Βαγγέλη Γραμμένο για την προεδρία της ΕΠΟ. Η υπαναχώρηση δεν αφορά τόσο το πρόσωπο, όσο το περιβάλλον που το συνοδεύει. Συνεργάτες και υποστηριχτές οι οποίοι δείχνουν τη διάθεση επιβολής των δικών τους «θέλω» στο ποδόσφαιρο, τα οποία δεν πρόκειται να γίνουν αποδεκτά.

Βέβαια, έτσι και αλλιώς η εκλογική επιρροή του Παναθηναϊκού στις Ενώσεις είναι μικρή και η υποστήριξη του, έχει περισσότερο σημειολογικό χαρακτήρα. Ωστόσο, είναι προφανές πως ο Παναθηναϊκός δεν συστρατεύεται πλέον στη Συμμαχία με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, αφού εκτιμά πως η εξυγίανση έχει πάρει άλλη τροπή…

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ