ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγοράζει την Παιανία ο Αλαφούζος

Αγοράζει την Παιανία ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται να καταθέσει προσφορά στην οικογένεια Βαρδινογιάννη για την αγορά του προπονητικού κέντρου της Παιανίας. Ποια θα είναι η εναλλακτική που σκέφτεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάποιο προπονητικό κέντρο στην ιδιοκτησία του, είναι σίγουρα κάτι που προβληματίζει και ο Γιάννης Αλαφούζος έχει κάνει ήδη σκέψεις για να λύσει το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πράσινη", ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση αγοράς για τις προπονητικές εγκαταστάσεις στην Παιανία.

Αυτή τη στιγμή, το "τριφύλλι" δίνει ένα πολύ μικρό αντίτιμο στην οικογένεια Βαρδινογιάννη, όμως δεν υπάρχει σιγουριά σχετικά με το μέλλον και το κατά πόσο θα συνεχιστεί αυτή η συνεργασία. Έτσι λοιπόν, ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να γίνει κίνηση αγοράς της Παιανίας, αλλά επειδή λεφτά δεν υπάρχουν, η πρόταση θα έχει ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής για την ΠΑΕ.

Ακόμα πάντως κι αν η οικογένεια Βαρδινογιάννη δεν δεχτεί την πρόταση, ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ θα προτείνει λίγους μήνες ακόμα ενοικίαση της Παιανίας, ώσπου να κατασκευάσει ένα νέο προπονητικό κέντρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ