ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άγνωστο το μέλλον του Στραματσόνι

Άγνωστο το μέλλον του Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν έχει λάβει αποφάσεις για τη συνεργασία με τον Αντρέα Στραματσόνι και δεν μπορεί να προβλεφθεί οτιδήποτε. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Όπως είναι φυσιολογικό, η ήττα του Παναθηναϊκού από τον Άγιαξ με 2-0 ενέτεινε την αμφισβήτηση προς τον Αντρέα Στραματσόνι. Οι οπαδοί θεωρούν ότι ο Ιταλός δεν μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση και απαιτούν από τη διοίκηση να τον απομακρύνει άμεσα από την τεχνική ηγεσία.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί απόφαση για το μέλλον του Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό. Ο Αλαφούζος ήταν πολύ εκνευρισμένος μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ίσως ακόμα περισσότερο μετά το 3-0 από τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Παρόλα αυτά, ο ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν έχει αποφασίσει για τη συνεργασία του με τον 40χρονο προπονητή και θα επικοινωνήσουν στη διάρκεια της ημέρας (25/11), για να ακούσει με ηρεμία τις απόψεις του για το νέο αρνητικό αποτέλεσμα στην Ολλανδία και το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα.

Το σίγουρο είναι πως για τον Αλαφούζο, ο Στραματσόνι δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος για όσα συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ χρεώνει ευθύνες και στους ποδοσφαιριστές, αφού εκτιμά ότι δεν έχουν ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που ακόμα δεν έχει αποφασίσει την αντικατάσταση του Ιταλού προπονητή.

Ακόμα, είναι βέβαιο πως στην παρούσα φάση, δεν υπάρχει αντικαταστάτης έτοιμος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, εφόσον αποφασιστεί η αλλαγή. Επίσης, είναι πρώιμο να ειπωθεί ότι το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο είναι ορόσημο για το μέλλον του "Στράμα"...

Photo Credits: Action Images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ