ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγγλικές σειρήνες για Σισέ

Αγγλικές σειρήνες για Σισέ
Σισέ INTIME SPORTS

Τρεις σύλλογοι από την Premier League ετοιμάζονται να καταθέσουν τον Γενάρη πρόταση στον Παναθηναϊκό για τα... μάτια του Τζιμπρίλ Σισέ! Στην Ιταλία ο Αντωνίου, φουντώνουν τα μεταγραφικά σενάρια.

Η εμφάνιση του Τζιμπρίλ Σισέ στο πρόσφατο ντέμρπι με τον Ολυμπιακό, οδήγησε στους σκάουτερς των Μπλάκμπερν, Φούλαμ και Μπόλτον να δώσουν το τελικό "οκ" στις ομάδες τους να κινηθούν για την απόκτηση του Γάλλου στράικερ.

Μάλιστα, οι τρεις σύλλογοι από το Νησί απευθύνθηκαν σε γραφείο μάνατζερ, προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τον Παναθηναϊκό και να μάθουν εάν και κάτω από ποιούς όρους παραχωρείται ο επιθετικός των πρασίνων.

Το συγκεκριμένο γραφείο εξετάζει την τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει αυτή η μετακίνηση, με αυτόν που προκρίνεται είναι ο δανεισμός του Σισέ για ένα χρόνο με ρήτρα αγοράς, μαζί με ένα ποσό στον Παναθηναϊκό για να συναινέσει σε αυτό τον δανεισμό.

Ο μοχλός πίεσης με τον οποίο θα προσπαθείσουν να πείσουν τον Γάλλο να επιστρέψει στην Αγγλία είναι το γεγονός πως η σύζυγος του μένει μόνιμα εκεί καθώς έχει την δική της επιχείρηση στο Νησί.

Το θέμα είναι ότι ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει τονίσει επανειλημμένα ότι θα άφηνε την Ελλάδα για μια πρόταση που θα ερχόταν από την πρώτη ταχύτητα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μπορεί οι τρεις ομάδες να αγωνίζονται στην Premier League, οι ίδιες ωστόσο χαρακτηρίζονται ως μικρομεσαίες σε αυτό το πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα ο ίδιος νιώθει πραγματικά σαν βασιλιάς στην χώρα μας, ενώ και ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να χάσει το... υπερόπλο του μεσούσης της σεζόν, πόσο μάλλον όταν πρόκειται απλά για τον δανεισμό του.

Ωστόσο επειδή όπου υπάρχει καπνός υπάρχει συνήθως και φωτιά, δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις στο θέμα από τη στιγμή που το ενδιαφέρον τον τριών αγγλικών συλλόγων είναι υπαρκτό.

Στην Ιταλία ο Αντωνίου


Την ίδια ώρα που εμφανίστηκαν Αγγλοι μηνστήρες για τον Σισέ, ο Κώστας Αντωνίου βρέθηκε την Πέμπτη στην Ιταλία με τους κύκλους της ΠΑΕ να διαρρέουν ότι το ταξίδι ήταν για προσωπικούς και όχι για επαγγελματικούς λόγους. Φήμες θέλουν και τον τεχνικός διευθυντή της ομάδας, Κάρλος Φρέιτας να έχει ταξιδέψει μαζί του στην γείτονα χώρα.

Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ότι ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού μαζί με τον Πορτογάλο εργάζονται πυρετωδώς ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, καθώς οι πράσινοι έχουν στα σχέδια να ενισχύσουν την ομάδα με έναν επιθετικό που θα επιτρέψει στον Τζιμπρίλ Σισέ να πάρει... ανάσες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ