ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγγελόπουλος: "Να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα για να κερδίσουμε"

Αγγελόπουλος: "Να βρούμε τα ψυχικά αποθέματα για να κερδίσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Αγγελόπουλος μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό μετά τον αποκλεισμό από την Γκαμπάλα και το ματς με τη Καλλονή.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει την ψυχική δύναμη για να μπορέσει να ξεπεράσει την ήττα και τον αποκλεισμό σοκ από την Γκαμπάλα σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο Βασίλης Αγγελόπουλος στην κάμερα της "NOVA".

Ο νεαρός μέσος μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί το τριφύλλι και την επόμενη μέρα στο πράσινο στρατόπεδο.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

Μια δύσκολη κατάσταση για τον Παναθηναϊκό την επόμενη του αποκλεισμού με την Γκαμπάλα αλλά ο Παναθηναϊκός πρέπει να κοιτάξει την επόμενη μέρα. Πως είναι το κλίμα;
"Αντιλαμβάνεστε πως ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ, παλέψαμε για αυτό μέσα στο γήπεδο και αυτός ο αποκλεισμός σοκ θα έλεγα έχει φέρει όπως είναι λογικό απογοήτευση και στεναχώρια στην ομάδα. Παρόλα αυτά σωστά όπως είπατε το ποδόσφαιρο είναι μια μικρογραφία της ζωής. Η ζωή συνεχίζεται, το ποδόσφαιρο συνεχίζεται. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι".

Πόσο δύσκολο είναι να ξεπεράσεις μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα αυτό το σοκ και να συγκεντρωθείς στο πρωτάθλημα ψυχολογικά κυρίως;
"Αυτό κυρίως είναι, όχι σωματικά αλλά το ψυχολογικό κομμάτι, το πνευματικό θα έλεγα. Η αλήθεια είναι πως στην πράξη είναι δύσκολο γιατί όπως είπα η πρόκριση ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ. Παρόλα αυτά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το δείξουμε αυτό στο γήπεδο και ο καθένας να κάνει ότι μπορεί για να φανούμε έτοιμοι στο παιχνίδι με την Καλλονή".

Η Καλλονή έχασε στην πρεμιέρα, εσείς κερδίσατε τον Παναιτωλικό Ένας και μοναδικός; στόχος μονόδρομος
"Σαφώς φυσικά και είναι μονόδρομος. Η Καλλονή προέρχεται από ένα αρνητικό αποτέλεσμα θα θέλει σίγουρα να φανεί διαφορετική στο παιχνίδι με εμάς παρόλα αυτά εμείς κοιτάμε πάντα την ομάδα μας, πως θα παρουσιαστούμε εμείς έτοιμοι. Εννοείται παίζουμε στην έδρα μας όπως και σε κάθε παιχνίδι παίζουμε για τη νίκη και ένας λόγος παραπάνω να ξεπεράσουμε όσο πιο γρήγορα την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε".

Με βάση τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί που θα κριθεί το παιχνίδι, είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης ή ψυχικών αποθεμάτων;
"Η ψυχική δύναμη μετά από ένα αρνητικό αποτέλεσμα τόσο μεγάλης σημασίας θεωρώ ότι είναι καθοριστικό στοιχείο το οποίο πρόκειται να κρίνει το παιχνίδι. Αλλά από εκεί και πέρα αν είμαστε συγκεντρωμένοι και κάνουμε αυτά τα οποία δουλεύουμε στο γήπεδο θα είμαστε οι νικητές".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ