ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αγγελόπουλος: "Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο"

Αγγελόπουλος: "Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο"
INTIME SPORTS

Ο μέσος του Παναθηναϊκού, Γιώργος Αγγελόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το ντέρμπι "αιωνίων" στους Νέους υποστήριξε πως το τριφύλλι θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Το τελικό σκορ του ντέρμπι "αιωνίων" αδικεί τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο μέσος του τριφυλλιού Γιώργος Αγγελόπουλος. Σύμφωνα με τον νεαρό ποδοσφαιριστή το τριφύλλι θα μπορούσε να πάρει και την ισοπαλία καθώς στο δεύτερο μέρος μπήκε πιο δυνατά στο ματς και πάλεψε για την ανατροπή στο σκορ.

Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: "Θεωρώ ότι δικαιούμασταν κάτι καλύτερο από το ματς. Ο αντίπαλος μας βρέθηκε να προηγείται νωρίς στο σκορ ύστερα από δυο λάθη δικά μας αλλά εμάς δεν μας πήρε από κάτω και πιέσαμε προσπαθώντας να ανατρέψουμε το σκορ. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε ακόμα πιο δυνατά και μειώσαμε σε 2-1 αλλά μόλις δυο λεπτά αργότερα δεχθήκαμε και πάλι γκολ μετά από ένα πέναλτι. Δεν τα παρατήσαμε και συνεχίσαμε παίζοντας καλύτερο ποδόσφαιρο και σίγουρα θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από το ματς".

Σε ερώτηση που του έγινε για την δουλειά που γίνεται στο "Γ. Καλαφάτης" είπε: "Δουλεύουμε πολύ ο καθένας μας συνέχεια και σε υψηλό επίπεδο απλά κάνουμε κάποια μικρά λάθη στα παιχνίδια που μας στοιχίζουν και αυτά είναι που πρέπει να διορθώσουμε για να γίνουμε καλύτεροι".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ