ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άφησε εκτός Κουτρουμπή, Ατζαγκούν

Άφησε εκτός Κουτρουμπή, Ατζαγκούν
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου άφησε εκτός αποστολής τον Κουτρουμπή που προέρχεται από τραυματισμό αλλά και τον Ατζαγκούν. Απόντες και οι Μπαϊράμι, Σπυρόπουλος

Χωρίς τους Ατζαγκούν και Κουτρουμπή ταξίδεψε στην Ξάνθη ο Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Αναστασίου να αφήνει εκτός τους δυο ποδοσφαιριστές. Και αν για τον "Κούτρου" υπάρχει η εξήγηση πως προέρχεται από έναν τραυματισμό και έκανε μόνο μια προπόνηση όπως επίσης και την Δευτέρα αναμένεται να αγωνιστεί επειδή ο "Σίφο" είναι τιμωρημένος για τον Ατζαγκούν δεν ισχύει το ίδιο.

Ο νεαρός μέσος δεν έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του το τελευταίο διάστημα ενώ δεν είχε αγωνιστεί και λεπτό στην αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Οπότε ίσως είναι λόγοι τακτικής ή κάτι άλλο που δεν έχει γίνει γνωστό.

Πλην των δυο προαναφερθέντων εκτός έμειναν και οι Μπαϊράμι, Μπερίσα, Αναγνωστόπουλος, Σταματάκης και Σπυρόπουλος. Αντίθετα επέστρεψε στην 20άδα ο Μπούι.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη (18/12/2014 - 19:30 Novasports 1) πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια μια άσκηση πέντε εναντίον δυο, ακολούθως ασκήσεις ανάπτυξης, τελειώματα και τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Μπαϊράμι και Μπερίσα προπονήθηκαν ατομικά.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Θρακιώτες, που θα διεξαχθεί στο «Skoda Ξάνθη Arena», για την 15η αγωνιστική της Super League ΟΠΑΠ 2014/15.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Δώνης, Πράνιτς, Μπούι, Ντίνας, Πέτριτς, Κλωναρίδης, Μπεργκ και Καρέλης".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ