ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Βιγιαφάνες

Χωρίς Βιγιαφάνες

Χωρίς το μεγάλο του αστέρι, τον Αργεντινό Βιγιαφάνες, θα παραταχθεί κόντρα στον Ολυμπιακό η ομάδα του Παναιτωλικού καθώς ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν είναι ακόμα ετοιμοπόλεμος.

Από 18 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Παναιτωλικού για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό αλλά ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στην διάθεση του τον Βιγιαφάνες που ακόμα δεν είναι έτοιμος να μπει σε ρυθμούς αγώνα.

Την ίδια ώρα ο Μπεχεράνο επέστρεψε την Παρασκευή στο Αγρίνιο, πήρε μέρος στην προπόνηση και από εδώ και πέρα θα υπολογίζεται κανονικά από τον Χάβο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, παιχνίδια κατοχής μπάλας και έμφαση στις στατικές φάσεις περιλάμβανε η αποψινή προπόνηση. Επέστρεψε και συμμετείχε ο Μπεχαράνο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βιγιαφάνιες.

Ο προπονητής κ. Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα, στην οποία συμπεριλήφθηκαν 18 ποδοσφαιριστές: Παπουτσογιαννόπουλος, Μύγας, Μήλιος, Κόρμπος, Κούσας, Κουτρομάνος, Ρουμπουλάκου, Άλβες, Θεοδωρίδης, Καλογέρης, Μαρτίνες, Γοδόι, Κάπελ, Στεφανάκος, Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Κέβιν, Μπρακάλι.

Αύριο στις 9.00 το πρωί θα γίνει προπόνηση με στόχο την ενεργοποίηση ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Οι Ζαρκάδας, Κωνσταντινόπουλος, Χαντάκιας, θ’ αγωνιστούν με την ομάδα Κ20, η οποία το πρωί της Κυριακής (ώρα 10.00) αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του Ολυμπιακού στο EMILEON".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ