ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς τρεις με Χανιά

Χωρίς τρεις με Χανιά
INTIME SPORTS

Οι Θεοδωρίδης, Βιγιαφάνιες και Ζαρκάδας δεν βρίσκονται στην αποστολή του Παναιτωλικού για το ματς Κυπέλλου με τα Χανιά.

Με μια αρκετά δυνατή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Πέμπτης με τα Χανιά ο Παναιτωλικός. Ο Μάκης Χάβος δεν χαρίστηκε στους παίκτες του και το πρόγραμμα ήταν αρκετά δυνατό.

Ο έμπειρος τεχνικός θα δώσει ανάσες στους παίκτες του οι οποίοι προέρχονται από μια τριάδα δύσκολων ματς με Ολυμπιακό, Ατρόμητο και ΠΑΟΚ.

Σε ότι έχει να κάνει με την αποστολή ο Χάβος άφησε εκτός τους Βιγιαφάνιες, Θεοδωρίδη και Ζαρκάδα που γυμνάστηκαν μόνοι τους την Τετάρτη. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ασκήσεις συναρμογής – ευλυγισίας, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, επιθετική τακτική και τέλος εσωτερικό δίτερμα σε περιορισμένο χώρο, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση.

Βιγιαφάνιες, Θεοδωρίδης, Ζαρκάδας, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Μετά την προπόνηση ο κ. Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή του αυριανού αγώνα κυπέλλου με τα Χανιά (ώρα έναρξης 16.30) στην οποία μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Μύγας, Κάπελ, Παπουτσογιαννόπουλος, Κόρμπος, Κούσας, Μήλιος, Φωτάκης, Άλβες, Καλογέρης, Μαρτίνες, Γοδόι, Μορένο, Στεφανάκος, Μαλεζάς, Ετζενγκέλε, Ράφαελ, Βασιλείου, Μπεχαράνο, Κωνσταντινόπουλος.

Οι ποδοσφαιριστές που είναι εκτός αποστολής θα προπονηθούν στις 10.00 το πρωί στο EMILEON".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ