ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς προβλήματα ο Παναιτωλικός

Χωρίς προβλήματα ο Παναιτωλικός

Ο Μάκης Χάβος είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να δίνουν το παρών στις προπονήσεις της Δευτέρας κάτι που τον ευχαρίστησε ιδιαίτερα.

Σε φουλ ρυθμούς γυμνάστηκαν την Δευτέρα οι παίκτες του Παναιτωλικού καθώς μετά το ξεμούδιασμα με το φιλικό της Κυριακής ο Μάκης Χάβος είχε προγραμματίσει διπλή προπόνηση.

Στην πρωινή το πρόγραμμα ήταν πιο χαλαρό αλλά το απόγευμα δούλεψαν σε φουλ ένταση και το ευχάριστο για τον τεχνικό της ομάδας του Αγρινίου ήταν πως δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα τόσο από το φιλικό όσο και από τις προπονήσεις.

"Πρόγραμμα αποκατάστασης για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο φιλικό της Κυριακής περιελάμβανε το πρόγραμμα την Δευτέρα το πρωί. Συγκεκριμένα έγιναν ασκήσεις ενδυνάμωσης με στόχο την αποφόρτιση και αερόβιο τρέξιμο.

Το απόγευμα έγινε προθέρμανση με ασκήσεις τεχνικής με μπάλα – συναρμογή. Στη συνέχεια ασκήσεις κατοχής μπάλας. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδι τακτικής με συγκεκριμένους περιορισμούς.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Ο Μύγας ακολούθησε το πρώτο μέρος και συνέχισε με ατομικό. Στο τέλος της προπόνησης οι Ετζενγκέλε, Μπεχαράνο, Κέβιν, ακολούθησαν πρόγραμμα βελτίωσης φυσικής κατάστασης.

Την Τρίτη θα γίνουν δύο προπονήσεις, στις 8.00 το πρωί και στις 6.00 το απόγευμα".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ