ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Τσέναμο, αλλά με Ρότσα κόντρα στον Πανιώνιο

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΤΣΑΒΕΣ(Α) ΡΟΤΣΑ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ / ΤΣΑΒΕΣ(Α) ΡΟΤΣΑ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή του Παναιτωλικό για τον αγώνα με τον Πανιώνιο (21/01, 17:15), απ' την οποία απουσιάζει ο τραυματίας Λουίτζι Τσέναμο, ενώ επιστρέφει ο Λουίς Ρότσα που εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής.

O Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανιώνιο (21/01, 17:15) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Η ομάδα του Αγρινίου θέλει να συνεχίσει νικηφόρα, ύστερα από σπουδαίο διπλό στο Περιστέρι, με τον Τραϊανό Δέλλα να ανακοινώσει την αποστολή, απ' την οποία απουσιάζει ο Λουίτζι Τσέναμο.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού. Αντίθετα, κανονικά στη διάθεση του Δέλλα βρίσκεται ο Λουίς Ρότσα που εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω τιμωρίας.

Αναλυτικά η αποστολή: Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Κλέζιο, Βασιλούδης, Μπεχαράνο, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μάσουρεκ, Μαρινάκης, Μοράρ, Μύγας, Πάουλο, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρόσα, Χαντάκιας, Μπράβο, Ρότσα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ