ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς τρεις με Πανθρακικό

Χωρίς τρεις με Πανθρακικό
Φωτάκης INTIME SPORTS

Ο Μάκης Χάβος, πλην του Βιγιαφάνες που θα κάνει επέμβαση την Παρασκευή, δεν μπορεί να υπολογίζει για το ματς με τον Πανθρακικό και τους Φωτάκη, Λάζαρ.

Με 19 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει στην Κομοτηνή για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανθρακικό η ομάδα του Παναιτωλικού. Ο Μάκης Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βιγιαφάνες, Λάζαρ και Φωτάκη που ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Οι Αγρινιώτες θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους που τους έχει φέρει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος αναγνωρίζοντας όμως ότι το παιχνίδι θα έχει αρκετές δυσκολίες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ασκήσεις συντονισμού – επιτάχυνσης, ασκήσεις σέντρες – σουτ και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο, περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα.

Ενόχληση στο γαστροκνήμιο αισθάνθηκε ο Σκαραμοτσίνο και δεν ολοκλήρωσε την προπόνηση. Θα υποβληθεί σε εξέταση. Ο Φωτάκης και ο Λαζάρ έκαναν ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία.

Απουσίασε ο Βιγιαφάνιες που το πρωί της Παρασκευής θα υποβληθεί σε επέμβαση από τον διευθυντή της Ορθοπεδικής κλινικής του Νοσοκομείου Αγρινίου Γιάννη Αλεξόπουλο παρουσία του ιατρού της ομάδας μας Γρηγόρη Ζήση.

Ο προπονητής Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο το πρωί (8.30) για την Κομοτηνή. Περιλαμβάνει 19 ποδοσφαιριστές:

Ετζενγκέλε, Μύγα, Κωνσταντινόπουλο, Ρουσκουσέδα, Κέβιν, Κουτρομάνο, Μπεχαράνο, Άλβες, Κάπελ, Μορένο, Μαρτίνες, Βασιλείου, Γοδόι, Στεφανάκο, Θεοδωρίδη, Κούσα, Μαλεζά, Ράφαελ, Παπουτσογιαννόπουλο".

Διπλή βράβευση για τους παίκτες του Παναιτωλικού

Την Πέμπτη τώρα πραγματοποιήθηκε η βράβευση του Νίκολας Μαρτίνες ο οποίος ανακηρύχθηκε MVP της 24ης αγωνιστικής βάση του ΠΣΑΠ και της "NOVA" με τον άσο της ομάδας του Αγρινίου να στέκεται στην βοήθεια όλης της ομάδας.

Παράλληλα έγινα και η βράβευση του Κουτρουμάνου ο οποίος βραβεύθηκε ως ο καλύτερος παίκτης της 24ης αγωνιστικής με βάση τους φίλους της ομάδας του Αγρινίου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Η απονομή του βραβείουMVPτης 24αγωνιστικής στον Νίκολας Μαρτίνες, ο οποίος αναδείχτηκε νικητής στον διαγωνισμό που διοργανώνουν η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA, πραγματοποιήθηκε σήμερα από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κ. Τάκη Παπαχρήστο.

Ο Μαρτίνες στις δηλώσεις του τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το βραβείο και ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Θεωρώ ότι με τη βοήθεια όλης της ομάδας έρχονται τα βραβεία. Αν ο Βιγιαφάνιες δεν έβαζε το γκολ από τη δική μου πάσα, αν ο Άλβες δεν ευστοχούσε στο πέναλτι που κέρδισα, μπορεί να μην έπαιρνα σήμερα το βραβείο.

Το αφιερώνω στην οικογένειά μου και τη γυναίκα μου που είναι έγκυος, στους φίλους της ομάδας και στον Λούκας Βιγιαφάνιες, στον οποίο εύχομαι περαστικά για τον τραυματισμό του».

Χωρίς τρεις με Πανθρακικό
WWW.VRCH.EU

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος δήλωσε:
«Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Έχουμε μπροστά μας τον Πανθρακικό το Σάββατο και θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και σ’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι».

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ κ. Παπαχρήστος τόνισε:

«Ευχαριστώ την ΠΑΕ Παναιτωλικός που μου κάνει την τιμή να βραβεύσω τον Νίκολας Μαρτίνες. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικός παίκτης είναι και το επιβεβαιώνει η διάκρισή του στον διαγωνισμό που παίρνουν μέρος φίλαθλοι απ’ όλοι την Ελλάδα. Ο Παναιτωλικός κάνει μια εξαιρετική πορεία και ελπίζουμε να γίνει πραγματικότητα το όνειρο της συμμετοχής σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση».

Στην ψηφοφορία που γίνεται στην επίσημη ιστοσελίδα μας νικητής αναδείχτηκε ο Δημήτρης Κουτρομάνος, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο από τον κ. Παπαχρήστο και δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το βραβείο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με ψήφισε. Θέλω να το αφιερώσω στην ομάδα, στους συμπαίκτες και τον προπονητή μου. Μέσα από τη δουλειά που κάνουμε στην προπόνηση πιστεύω ότι θα πετύχουμε το στόχο μας»".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ