ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Ρόσα, αλλά με Μιχάι κόντρα στην Κέρκυρα

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή του Παναιτωλικού για τον αγώνα με την Κέρκυρα (25/02, 17:15), απ' την οποία απουσιάζει ο τιμωρημένος Φάρλεϊ Ρόσα, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Ενέα Μιχάι.

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την Κέρκυρα (25/02, 17:15) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, με πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή, απ' την οποία απουσιάζει ο Φάρλεϊ Ρόσα που επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών. Παράλληλα, εκτός έμειναν κι οι τραυματίες Ρότσα, Tσοκάνης και Ροντρίγκες, ενώ αντίθετα μεταξύ των "εκλεκτών" βρίσκεται ο Ενέα Μιχάι που εξέτισε την τιμωρία του, καθώς κι ο Φεντερίκο Μπραβο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Αναλυτικά η αποστολή: Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Άργκους, Βασιλούδης, Μπεχαράνο, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μάσουρεκ, Μαρινάκης, Μοράρ, Μύγας, Πάουλο, Μπράβο, Κλέσιο, Ιταμπέλ, Ουίλιαν, Βακράκος, Νταλακούρας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ