ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Ρέι ο Παναιτωλικός στη Λάρισα

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός φιλοξενείται από την ΑΕΛ, στη Λάρισα και ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει στον τραυματία, Άλβαρο Ρέι, όπως και στους τιμωρημένους, Κλέζιο και Δημήτρη Χαντάκια.

Στη Λάρισα βρίσκεται η αποστολή του Παναιτωλικού, καθώς το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 17:15 αναμετράται με την ΑΕΛ για την 25η αγωνιστική της Super League, με τον τεχνικό της ομάδας του Αγρινίου, Μάκη Χάβο, να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Άλβαρο Ρέι, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωθε και τους Κλέζιο και Δημήτρη Χαντάκια, οι οποίοι αμφότεροι είναι τιμωρημένοι.

Μετά από 24 ματς στη Super League, ο Παναιτωλικός έχει συγκεντρώσει 27 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση, ενώ η ΑΕΛ 21 και βρίσκεται στη 13η θέση.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού για την αναμέτρηση με τους "βυσσινί": Κυριακίδης, Καβουσάκης, Κολοβούρης, Κουτρομάνος, Ροντρίγκες, Κούσας, Μπράβο, Μουνιός, Ρόσα, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαννιώτης, Λόπες, Βασιλούδης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ