ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Ουάρντα, Μάκο ο Παναιτωλικός

Χωρίς Ουάρντα, Μάκο ο Παναιτωλικός
Παναιτωλικός, Ουάρντα INTIME SPORTS

Με σημαντικές απουσίες θα υποδεχθεί ο Παναιτωλικός τον Ατρόμητο καθώς ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν μπορεί να υπολογίζει σε βασικούς ποδοσφαιριστές του.

Το ματς με το οποίο θα κλείσει η 15η αγωνιστική τη Δευτέρα (7/12) το βράδυ είναι αυτό ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Ατρόμητο με τις δυο ομάδες να θέλουν το τρίποντο η κάθε μια για τους δικούς της λόγους.

Οι γηπεδούχοι που με τον Γιάννη Μαντζουράκη στον πάγκο δείχνουν να έχουν αναμορφωθεί προς το καλύτερο έχουν αρκετές και σημαντικές απουσίες για το ματς κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει στην διάθεση του λόγω τραυματισμών τους Ουάρντα, τιέγκο Μπεχαράνο και Καμαρά ενώ εκτός είναι και ο Μάκος που είναι τιμωρημένος.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τον αυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο.

Οι δεκαεννέα ποδοσφαιριστές που πήρε στην αποστολή ο Γιάννης Ματζουράκης είναι οι: Ντάνι Μπεχαράνο, Χαντάκιας, Κάπελ, Κέβιν, Κυριακίδης, Κωνσταντινόπουλος, Κούσας, Κουτρομάνος, Παπάζογλου, Μύγας, Μήλιος, Ρουμπουλάκου, Ρουσκουσέδα, Στεφανάκος, Βασιλείου, Βιγιαφάνιες, Ρομέρο, Μαρκόβσκι, Πάουλο".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ