ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Μουνιός στη Λιβαδειά

Χωρίς Μουνιός στη Λιβαδειά
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τον Φαμπιάν Μουνιός, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις, ταξιδεύει στη Λιβαδειά για την αναμέτρηση με τον τοπικό Λεβαδειακό, ο Παναιτωλικός. Εκτός και ο Μύγας, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τη λοιμώδη μονοπυρήνωση.

Η λοιμώδη μονοπυρήνωση ταλαιπωρεί ακόμη τον Γιώργο Μύγα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δώσει το παρών ούτε στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Λεβαδειακό, την Κυριακή 23 Οκτώβρη στις 18:15.

Το τελευταίο πρόβλημα ακούει στο όνομα του Φαμπιάν Μουνιός, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν θα ταξιδέψει ούτε αυτός για την πόλη της Βοιωτίας.

Ο Αργεντινός εξτρέμ δεν είναι βασικός, αλλά προτιμάται σταθερά από τον Γιάννη Ματζουράκης, ως πρώτη ή δεύτερη αλλαγή. Το κενό του Μύγα θα κληθεί να καλύψει γι' ακόμη μία φορά, ο Κλέζιο.

Στην αποστολή που αναχωρεί για Λιβαδειά συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Κουτρομάνος, Ροντρίγκες, Κούσας, Ρόσα, Τομανέ, Κλέζιο, Φερέιρα, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Λεντέσμα, Καμαβουάκα, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο.

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ