ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Μαρκόβσκι στους "Ζωσιμάδες"

Χωρίς Μαρκόβσκι στους "Ζωσιμάδες"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώτος σκόρερ του Παναιτωλικού, Μάρκο Μαρκόβσκι, δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός πλάνων του Μάκη Χάβου για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παναιτωλικός ταξιδεύει την Παρασκευή (10/3) για τα Ιωάννινα, όπου το Σάββατο 11 Μάρτη στις 15:00 θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 24η αγωνιστική της Super League. Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου δεν υπολογίζει στον 31χρονο Σέρβο επιθετικό του και πρώτο σκόρερ της ομάδας του κατά την τρέχουσα σεζόν της Super League (6 γκολ), Μάρκο Μαρκόβσκι.

Σημαντική απουσία για τον Μάκη Χάβο καθώς η δουλειά του Μαρκόβσκι είναι πολυσχιδής και δεν περιορίζεται μόνο στα γκολ. Μετά από 23 αγωνιστικές στη Super League, ο Παναιτωλικός έχει 26 βαθμούς και βρίσκεται στη 10η θέση, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα 32 και βρίσκεται στην 9η.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Κουτρομάνος, Ροντρίγκες, Κούσας, Μπράβο, Μουνιός, Ρόσα, Κλέσιο, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μάκος, Ρέι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Λόπες, Χαντάκιας, Καβουσάκης, Κυριακίδης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ