ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Λόπες με Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντιέγκο Λόπες δεν ξεπέρασε το πρόβλημα στον τετρακέφαλο και τέθηκε εκτός πλάνων του Μάκη Χάβου για την εντός έδρας αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (23/9, 20:30) για την πέμπτη αγωνιστική της Super League Σουρωτή με τον τεχνικό της ομάδας του Αγρινίου, Μάκη Χάβο, να βλέπει τους Βλαντ Μοράρ και Γιώργο Μύγα να παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμών και τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, Ντιέγκο Λόπες (βασικός στα ματς με ΠΑΟΚ, Πανιώνιο και Ατρόμητο), να είναι το νέο όνομα στο απουσιολόγιό του καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Ο Παναιτωλικός ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς μετρά δύο ισοπαλίες (με Ατρόμητο και Πανιώνιο) και δύο ήττες (από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εκτός έδρας) και με δύο βαθμούς βρίσκεται στην προτελευταία (15η) θέση της κατάταξης της Super League.

Η αποστολή του Παναιτωλικού, έτσι όπως την επέλεξε ο Μάκης Χάβος: Κυριακίδης, Τσέναμο, Ροντρίγκες, Μπράβο, Μάζουρεκ, Ρόσα, Κλέσιο, Ντίας, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μόρας, Τσοκάνης, Ρότσα, Μαρινάκης, Παρράς, Βασιλούδης, Χαντάκιας, Μιχάι.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ