ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Κυριακίδη ο Παναιτωλικός στο ματς με Πανθρακικό

Χωρίς Κυριακίδη ο Παναιτωλικός στο ματς με Πανθρακικό
Κυριακίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναιτωλικός μετά την ήττα από την Ξάνθη στο πρωτάθλημα καλείται να βγάλει αντίδραση στο ματς Κυπέλλου με τον Πανθρακικό και να πάρει τη νίκη που θα τον βάλει σε τροχιά πρόκρισης.

Χρόνο σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν παίξει τόσο πολύ θα δώσει την Τετάρτη (30/11) στο ματς με τον Πανθρακικό ο Γιάννης Ματζουράκης.

Ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να άφησε εκτός αποστολής μόνο τον Κυριακίδη από τους βασικούς του αλλά και πάλι στην ενδεκάδα θα χρησιμοποιήσει παίκτες που δεν έχουν παίξει τόσο πολύ έως τώρα.

Ο Παναιτωλικός καλείται να δείξει αντίδραση μετά την ήττα από την Ξάνθη στο πρωτάθλημα και να πάρει τη νίκη ώστε να παραμείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης καθώς δεν έχει κανένα βαθμό έχοντας γνωρίζοντας την ήττα στην πρεμιέρα από τον Ατρόμητο με 1-0.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα κυπέλλου με τον Πανθρακικό και ο κ. Ματζουράκης ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή.

Είναι οι: Κριστιάνο, Κολοβούρης, Κούσας, Μάκος, Χαντάκιας, Κουτρομάνος, Μύγας, Ρότσα, Τσοκάνης, Καμαβουάκα, Φερέιρα, Βασιλούδης, Πάουλο, Κλέσιο, Λεντέσμα, Ουάρντα, Ρόσα, Μαρκόβσκι, Τομανέ, Μαλής, Γιαννιώτης".

7ος Όμιλος

1) Πανθρακικός 3 (3-0)
2) Ατρόμητος 3 (1-0)
3) Παναιτωλικός 0 (0-1)
4) Καλλιθέα 0 (0-3)

Η 2η αγωνιστική:

Τετάρτη 30/11
15:00 Παναιτωλικός-Πανθρακικός

Πέμπτη 1/12
17:15 Καλλιθέα-Ατρόμητος

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ