ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Κούσα, Πάουλο στο Περιστέρι ο Παναιτωλικός

Χωρίς Κούσα, Πάουλο στο Περιστέρι ο Παναιτωλικός
Παναιτωλικός ομάδα Κούσας Ουάρντα Μαρκόφσκι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Ματζουράκης είδε τους Κούσα, Πάουλο να έχουν κάποια μικροπροβλήματα από την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και τους άφησε εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Με δυο αλλαγές σε σχέση με την αποστολή που είχε ταξιδέψει στην Λιβαδειά για την αναμέτρηση της Super League ταξίδεψε στην Αθήνα για το ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο ο Παναιτωλικός. Ο Γιάννης Ματζουράκης είδε τους Κούσα, Πάουλο να έχουν κάποιες ενοχλήσεις από το παιχνίδι με την ομάδα της Βοιωτίας και τους άφησε εκτός.

Αντίθετα συμπεριέλαβε στην αποστολή τους νεαρούς Μάλη και Γιαννιώτη. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο Παναιτωλικός δίνει αύριο Τετάρτη (ώρα 17.15) στο Περιστέρι τον πρώτο αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον Ατρόμητο και το πρωί ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση στο Emileon.

Θεραπεία έκανε ο Παπάζογλου, ατομικό πρόγραμμα οι Μουνιός, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος και προληπτικά ο Κούσας (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική) και οΠάουλο (αιμάτωμα στη γάμπα).

Μετά το μεσημέρι αναχωρεί για την Αθήνα η αποστολή της ομάδαςστην οποία συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κουτρομάνος, Μαλής, Ροντρίγκες, Ρόσα, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα, Μάκος, Μαρκόβσκι, Τσοκάνης, Ρότσα, Λεντέσμα, Γιαννιώτης, Καμαβουάκα, Χαντάκιας, Ουάρντα, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ