ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Κόρσιενς κόντρα στον Παναθηναϊκό

Χωρίς Κόρσιενς κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τη Δευτέρα τον Παναθηναϊκό, για την 1η αγωνιστική της Super League, με τον Λεονέλ Πόντες να αφήνει εκτός μόνο τον ανέτοιμο Βέλγο αμυντικό, Γενς Βόουτερ Κόρσιενς.

Χωρίς σημαντικά προβλήματα θα αντιμετωπίσει, στο Αγρίνιο, ο τοπικός Παναιτωλικός τον Παναθηναϊκό, τη Δευτέρα για ματς με το οποίο πέφτει η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Super League. Μοναδική εξαίρεση η απουσία του Βέλγου κεντρικού αμυντικού, Γενς Βόουτερ Κόρσιενς, που κρίθηκε ανέτοιμος και δεν είναι στην αποστολή, που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός της ομάδας, Λεονέλ Πόντες.

Για να ποντάρετε στο ματς Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός στον Stoiximan.gr πατήστε ΕΔΩ:

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Κυριακής στο Emileon ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, τη Δευτέρα, στο Αγρίνιο. Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, 5Χ2 και ταχύτητες αντίδρασης, στατικές φάσεις και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κόρσιενς.

Ο προπονητής Λεονέλ Πόντες ανακοίνωσε στη συνέχεια την αποστολή του αυριανού αγώνα, στην οποία συμπεριλήφθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Καμαρά, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Ρουσκουσέδα, Βιγιαφάνιες, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Ντάνι Μπεχαράνο, Πάουλο, Ρομέρο, Στεφανάκος, Μύγας, Βασιλείου, Ζαρκάδας, Χαντάκιας. Ουάρντα, Κυριακίδης.

Εντός των εκλεκτών του Πορτογάλου τεχνικού είναι και τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Αμρ Ουάρντα και ο Μάρκο Μαρκόβσκι.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ