ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Κλέζιο και Ρότσα στην Κέρκυρα

Χωρίς Κλέζιο και Ρότσα στην Κέρκυρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τους τιμωρημένους, Κλέζιο και Λουίς Ρότσα, ταξιδεύει ο Παναιτωλικός στην Κέρκυρα για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Παναιτωλικός φιλοξενείται από την Κέρκυρα, το Σάββατο 25 Φλεβάρη στις 17:15 για την 22η αγωνιστική της Super League, και ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Μάκης Χάβος, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα πέραν των τιμωρημένων, Κλέζιο και Λουίς Ρότσα.

Για δεύτερη διαδοχική φορά στην αποστολή τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Άλβαρο Ρέι και Φεντερίκο Μπράβο, όπως επίσης και ο Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του, ο οποίος τον υποχρέωσε σε πολύμηνη απουσία. Μετά από 21 αγωνιστικές στη Super League, ο Παναιτωλικός έχει συγκεντρώσει 22 βαθμούς και βρίσκεται στη 10η θέση. Τους ίδιους βαθμούς έχει και η Κέρκυρα.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Κουτρομάνος, Ροντρίγκες, Κούσας, Μπράβο, Μουνιός, Ρόσα, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Ρέι, Πάουλο, Τσοκάνης, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Λόπες, Χαντάκιας, Καβουσάκης, Κυριακίδης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ