ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Κλέζιο απέναντι στον Αστέρα

Χωρίς Κλέζιο απέναντι στον Αστέρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κλέζιο επέστρεψε την Παρασκευή από τη Μοζαμβίκη, προπονήθηκε μόνο το Σάββατο κι εκ τούτου ο Μάκης Χάβος δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την εντός έδρας αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Αστέρα. Εκτός κι ο Κουτρομάνος.

Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Αστέρα, την Κυριακή 2 Απρίλη στις 17:15 στο Αγρίνιο για την 26η αγωνιστική της Super League, και θέλει τη νίκη για βρεθεί ακόμη πιο κοντά στη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής του στην πρώτη κατηγορία.

Ο Μάκης Χάβος δεν υπολογίζει στον Κλέζιο, ο οποίος είχε κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, Μοζαμβίκης, για τα ματς με Αγκόλα (25/3, νίκη με 2-0) και Λεσότο (28/3, νίκη με 1-0), επέστρεψε την Παρασκευή στο Αγρίνιο και προπονήθηκε μόνο το Σάββατο.

Στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τον Αστέρα δεν είναι ούτε ο Κουτρομάνος, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις και δεν μπορεί να βοηθήσει.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Κυριακίδης, Καβουσάκης, Μύγας, Κούσας, Ρότσα, Τσοκάνης, Μπράβο, Πάουλο, Μάκος, Ρέι, Ροντρίγκες, Παπαδόπουλος, Ρόσα, Μαρκόβσκι, Χαντάκιας, Βασιλούδης, Λόπες, Παπάζογλου, Γιαννιώτης, Μουνιός.

Μετά από 25 ματς στη Super League, ο Παναιτωλικός έχει συγκεντρώσει 27 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση, ενώ ο Αστέρας 22 και βρίσκεται στη 13η.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ